Norton 360 for Gamers -ominaisuudet

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

• Dark Web Monitoring1: Valvomme pimeää verkkoa henkilötietojen, kuten pelaaja- ja käyttäjätunnuksien sekä sähköpostiosoitteiden, varalta ja ilmoitamme, jos niitä löytyy.

• Secure VPN: Selaa verkkoa anonyymisti ja turvallisemmin VPN:llä, joka piilottaa IP-osoitteen, joka ei pidä kirjaa toiminnastasi ja jonka avulla voit suojautua DDOS-hyökkäyksiltä, doksaukselta ja swattaukselta.

• Ilmoitusten optimointi 6: Saat ilmoituksen vain siinä tapauksessa, että tietokoneesi on hyökkäyksen kohteena, suojauksesi on vaarassa tai et käytä kaikkia tilauksesi sisältämiä ominaisuuksia.

• Game Optimizer7: Maksimoi pelisuorituskyvyn varaamalla suoritinytimiä pelaamiseen moniytimisillä suorittimilla varustetuissa tietokoneissa.

• Reaaliaikainen suojaus uhilta: Monikerroksinen ja kehittynyt tietoturva auttaa suojautumaan nykyisiltä ja tulevilta haittaohjelmilta, kuten sähköpostitse tapahtuvilta tietojenkalasteluhyökkäyksiltä tai pelien ja verkkosivujen tietoturva-aukoilta.

• Koko näytön tilan tunnistus: PC-tietokoneiden laitesuojaus, joka tunnistaa koko näytön tilan ja vaientaa hälytykset tärkeitä tietoturvahälytyksiä lukuun ottamatta.

• SafeCam PC-tietokoneille: Hälytykset verkkokameran käyttöyrityksistä auttavat suojautumaan mahdollisilta suoratoistoestoilta, välttämään nolot tilanteet ja estämään luvattoman käytön.

• 50 Gt pilvivarmuuskopiointitilaa: Automaattinen2 pilvivarmuuskopiointi PC:lle: tallenna peliklipit3 verkkoon ja vapauta levyasematilaa.

• Älykäs palomuuri: Auttaa suojaamaan laitetta ja sen tietoja haitallisilta hyökkäyksiltä ja urkkijoilta – myös pelitilassa.

• Lapsilukko4: Ota ohjat käsiisi lasten verkkotoiminnan osalta ja tunnista mahdolliset vaarat ennen kuin ne aiheuttavat ongelmia.

• Password Manager: Vahva salasana on keskeinen tekijä pelitilien suojaamisessa. Voimme auttaa säilyttämään monimutkaiset salasanat, luottokorttitiedot ja muut verkon tunnistetiedot suojatusti ja turvallisesti.

• Tietojenkalastelun torjunta ja suojaus heikkouksia hyödyntäviltä ohjelmilta: Tietojenkalastelun torjunta analysoi käytettyjen verkkosivustojen suojaustason ja estää verkkosivustot, jotka ovat tunnetusti vilpillisiä. Ennakoiva suojaus heikkouksia hyödyntäviltä ohjelmilta suojaa Windows™-tietokoneita nollapäivän hyökkäyksiltä, jotka hyödyntävät sovellusten tai käyttöjärjestelmän haavoittuvuuksia.

• Suojaus kryptokaappauksilta ja teknisen tuen huijauksilta analysoi saapuvia tietoja ja auttaa estämään mahdolliset verkkouhat ennen kuin ne pääsevät tietokoneelle.

• Laitesuojaus: Kolmen laitteen reaaliaikainen suojaus kiristysohjelmilta, viruksilta, vakoiluohjelmilta, haittaohjelmilta ja muilta verkkouhilta.

• Virus Protection Promise -lupaus5: Asiantuntijamme auttavat pitämään virukset loitolla laitteistasi, ja jos se epäonnistuu, saat rahasi takaisin.

• Tekninen tuki: Norton 360 for Gamers -jäsenyyteen sisältyy 24/7-tuki.

• 60 päivän rahat takaisin -lupaus: Norton 360 for Gamers -vuosijäsenyyteen sisältyy 60 päivän rahat takaisin -lupaus.

Kaikkia kyberrikoksia tai identiteettivarkauksia ei voida estää.

Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikissa käyttöympäristöissä. Ilmoitusten optimointiominaisuuksia ei tueta Android™-, Apple® iOS- tai Mac®-laitteilla. Lisätietoja on järjestelmävaatimuksissa osoitteessa Norton.com.

1 Dark Web Monitoring ei ole saatavana kaikissa maissa. Valvotut tiedot vaihtelevat asuinmaan tai valitun tilauksen mukaan. Se keskittyy oletusarvoisesti valvomaan sähköpostiosoitettasi. Valvonta alkaa heti. Kirjaudu tilillesi antaaksesi lisätietoja valvontaa varten.

2Vaatii, että laitteellasi on internet-/dataliittymä ja se on käytössä.

3 Jos haluat aktivoida videotiedostojen varmuuskopioinnin, määritä omaan pelaamiseesi sopivat varmuuskopiointiasetukset Omat tiedostot -kohdassa.

4 Nortonin lapsilukko voidaan asentaa vain lapsen Windows-tietokoneelle ja iOS- ja Android-laitteille, mutta kaikkia ominaisuuksia ei voi käyttää kaikissa käyttöympäristöissä. Vanhemmat voivat valvoa ja hallita lapsensa toimintaa miltä tahansa laitteelta – Windows- (Windows 11/10 in S mode -laitteet pois luettuna) ja Mac-tietokoneilta sekä iOS- ja Android-laitteilta – mobiilisovelluksen kautta tai kirjautumalla millä hyvänsä selaimella tililleen osoitteessa my.Norton.com ja valitsemalla Lapsilukon.

5 Sisältää rajoituksia. Sinulla on oltava palveluun oikeuttava tilaus, joka uusitaan automaattisesti. Lisätietoja on osoitteessa Norton.com/virus-protection-promise.

6 Ilmoitusten optimointi on käytettävissä vain Windows-laitteilla (paitsi Windows 11/10 in S mode -järjestelmässä tai ARM-suoritinta käyttävillä Windows-laitteilla).

7 Game Optimizer on käytettävissä vain Windows-laitteilla (Windows 11/10 in S mode -laitteet ja ARM-suoritinta käyttävät Windows-laitteet poisluettuna), joissa on vähintään neliytiminen suoritin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v136185438