Dark Web Monitoring

Dark Web Monitoring on palvelu, joka etsii henkilötietojasi vaikeasti löydettäviltä pimeän verkon sivustoilta ja foorumeista. Tämä on tärkeää, sillä identiteettivarkaat voivat ostaa ja myydä henkilötietojasi ja käyttää niitä laittomiin tarkoituksiin.

Kun havaitsemme tietojasi pimeässä verkossa, ilmoitamme siitä sinulle, jotta voit ryhtyä toimiin. Jos haluat tarkistaa saamasi hälytyksen tai ilmoituksen, siirry tilisi hallintapaneeliin tai mobiilisovellukseen. Jos haluat varmistaa, että saamasi hälytys on oikeasti Nortonin lähettämä, Nortonilta saamasi sähköpostin aitouden varmistaminen.

Sain hälytyksen. Miten minun on toimittava seuraavaksi?

Alueestasi riippuen, käytä alla olevia linkkejä saadaksesi täydelliseen luetteloon parhaista käytännöistä ja seuraavista vaiheista:

Jos sinulla on kysyttävää Dark Web Monitoring -ominaisuudesta, lue Muita yleisiä kysymyksiä Dark Web Monitoring -ominaisuudesta
Jos haluat lisätietoja saamastasi ilmoituksesta, lue Miksi saan ilmoituksen siitä, että tietoni löytyvät pimeästä verkosta?
Jos haluat päivittää tietosi, lue Pankki- ja luottotilien, postiosoitteen ja muiden henkilökohtaisten tietojen päivittäminen Dark Web Monitoring -palvelua varten

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127344370
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 22/11/2023