Korjaus ongelmaan, että Norton Secure VPN -ikkuna jumittuu Yhdistetään-näyttöön

Tämä ongelma ilmenee, jos Norton Secure VPN ei pysty muodostamaan yhteyttä VPN-palvelimeen. Virhe voi johtua tilapäisistä ongelmista verkkoyhteydessä. Varmista, että laite on yhdistetty vakaaseen Internet-yhteyteen.

Tarkista verkko-ongelmat

Jos Norton Secure VPN:ään yhdistäminen on onnistunut aikaisemmin samassa verkossa, odota hetki ja yritä sitten yhdistää norton Secure VPN:ään uudelleen.

Tietyt verkot eivät salli VPN-yhteyksiä ja rajoittavat VPN:n verkko- tai palomuuriasetusten käyttöä. Jos näet tämän virheen yhdistäessäsi Secure VPN:ään ensimmäistä kertaa, syynä voivat olla verkon tai palomuurin asetukset.

Jos tämä virheilmoitus näytetään toistuvasti, yhdistä eri verkkoon ja käytä laitteen mobiilidataa.

Jos ongelma ei poistu, käynnistä Norton Secure VPN uudelleen.

Käynnistä Norton Secure VPN uudelleen

Jos sinulla on Norton Secure VPN osana Norton 360:tä Mac-tietokoneella, käynnistä laite uudelleen.

1. Käynnistä Norton Secure VPN.

2. Napsauta oikeasta yläkulmasta käyttäjäkuvaketta ja napsauta Kirjaudu ulos.
  3. Napsauta asetuskuvaketta ja valitse sitten Lopeta Norton Secure VPN.
  4. Käynnistä laite uudelleen.

5. Käynnistä Norton Secure VPN ja kirjaudu tilisi kirjautumistiedoilla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v124879257
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac
Muokattu viimeksi: 03/11/2021