Kahden tekijän todennus Norton-tilille

Kahden tekijän todennus on tietoturvaominaisuus, joka lisää tilille ylimääräisen suojauskerroksen. Jos otat ominaisuuden käyttöön, sinun pitää antaa tilisi salasana ja vahvistuskoodi, jonka olet saanut mobiilisovellukseen tai teksti- tai ääniviestillä puhelimeen. Koodi on tilikohtainen ja vaihtuu jokaisen kirjautumiskerran jälkeen.

Kahden tekijän todennuksen ottaminen käyttöön

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Siirrä hiiren osoitin sivun oikeaan yläkulmaan profiilikuvakkeen kohdalle ja napsauta sitten Tilin asetukset.

3. Valitse Kahden tekijän todennus -osiosta Määritä.

Jos näet vaihtoehdon Vahvista sähköpostiosoite Ota käyttöön -vaihtoehdon sijaan, Norton ei todennäköisesti ole vahvistanut sähköpostiosoitettasi. Valitse Vahvista sähköpostiosoite, niin sinulle lähetetään vahvistusviesti. Vahvista sähköpostiosoitteesi avaamalla sähköpostiviesti ja napsauttamalla Vahvista nyt.

4. Valitse jokin seuraavista vahvistustavoista:

Mobiilitodennussovellus

1. Valitse Mobiilitodennussovellus ja napsauta sitten Seuraava:

2. Lataa todennussovellus puhelimeesi Google Playsta tai App Storesta tai avaa puhelimeesi jo asennettu todennussovellus.

3. Rekisteröi tili todennussovellukseen skannaamalla näytöllä näkyvä QR-koodi sovelluksessa.

4. Anna sovelluksessa näkyvä kuusinumeroinen koodi.

Suojausavain

1. Valitse Suojausavain ja napsauta sitten Seuraava.

2. Liitä suojausavain laitteen USB-porttiin.

3. Paina tai kosketa suojausavaimen painiketta.

Matkapuhelinnumero

1. Valitse Matkapuhelinnumero ja napsauta sitten Seuraava.

2. Anna puhelinnumero, johon haluat saada koodin tekstiviestillä. Jos haluat koodin puhelimitse, valitse Hanki koodi ääniviestillä.

3. Anna saamasi kuusinumeroinen koodi ja valitse Vahvista.

Sinulle näytetään 10 erilaista kertakäyttöistä turvakoodia, joiden avulla voit kirjautua tilillesi, jos sinulla on vaikeuksia vastaanottaa kahden tekijän todennuksen turvakoodeja puhelimeesi. Valitse Lataa tai Tulosta tallentaaksesi varakoodit.

Jos haluat määrittää varmistustavan, valitse Varmistustavat-kohdan vierestä Lisää uusi tapa. Varamenetelmää käytetään, jos ensisijainen menetelmä ei toimi. Valitse siis ensisijaisesta vahvistustavasta eroava menetelmä. Jos olet esimerkiksi valinnut ensisijaiseksi menetelmäksi Mobiilitodennussovelluksen, valitse varamenetelmäksi Matkapuhelinnumero tai Suojausavain.

Jos kahden tekijän todennus on jo otettu käyttöön, voit laittaa sen päälle tai pois päältä ja luoda varmuuskopiointikoodeja tililtäsi.

Kahden tekijän todennuksen laittaminen päälle ja pois päältä

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Siirrä hiiren osoitin sivun oikeaan yläkulmaan profiilikuvakkeen kohdalle ja napsauta sitten Tilin asetukset.

3. Valitse Kahden tekijän todennus -kohdasta tarpeen mukaan Laita päälle tai Laita pois päältä.

Jos haluat poistaa nykyiset asetukset, kun laitat kahden tekijän todennusta pois päältä, valitse Tyhjennä lisäksi kaikki kahden tekijän todennuksen asetukset ja valitse sitten Laita pois päältä.

Kertakäyttöisten varakoodien luominen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Siirrä hiiren osoitin sivun oikeaan yläkulmaan profiilikuvakkeen kohdalle ja napsauta sitten Tilin asetukset.

3. Valitse Kahden tekijän todennus -osiosta Näytä koodit.

Jos olet jo käyttänyt koodin se näkyy yliviivattuna. Sitä koodia ei voi enää käyttää kirjautumiseen.

4. Jos olet käyttänyt kaikki varakoodit tai haluat saada uusia, valitse Hanki uusia koodeja.

Jos hankit uusia varakoodeja, nykyiset varakoodit lakkaavat toimimasta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v100023155
Käyttöjärjestelmä: windows, mac, android, ios