Norton Password Manager -varaston poistaminen

Voit poistaa varaston Norton Password Manager -selainlaajennuksesta. Kun poistat varaston, kaikki tallentamasi Password Manager -tiedot poistetaan pysyvästi. Jos arvelet tarvitsevasi varaston tietoja myöhemmin, älä poista varastoa.

Muistan varastoni salasanan

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Poista varaston lukitus.

• Jos et ole kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Kirjaudu sisään ja kirjaudu tilille.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet ottanut Salasanattoman varaston avauksen käyttöön, napsauta mobiililaitteesta Hyväksy kirjautuaksesi Norton Password Managerin varastoon.

• Jos et ole ottanut Salasanatonta varaston avausta käyttöön, napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksesta Käytä varaston salasanaa.

5. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Poista lukitus.

6. Napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksen kuvaketta ja valitse Avaa sovellus.

7. Valitse Password Manager -ikkunasta Asetukset.
  8. Valitse Asetukset-ikkunasta Oma tiedot -kohdasta Poista Norton Password Manager -varasto.

9. Kirjaudu tilillesi, jos siihen kehotetaan.

10. Valitse Palautetaanko varasto? -ikkunasta Palauta.

En muista varastoni salasanaa

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Poista varaston lukitus.

• Jos et ole kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Kirjaudu sisään ja kirjaudu tilille.

4. Valitse Poista varaston lukitus -ikkunasta Unohditko varaston salasanan?

5. Valitse Palauta pääsy varastoon -ikkunan kohdasta Palauta varasto Palauta varasto.
  6. Valitse avautuvasta ikkunasta Ymmärrän, että kaikki data menetetään ja napsauta Palauta varasto.

Video: Norton Password Manager -varaston poistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v91952916
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 06/12/2023