Suojauksen siirtäminen laitteelta toiselle

Tilaukseesi sisältyy rajoitettu määrä käyttöoikeuksia eri laitteiden suojaamiseen. Jos tilaukseen sisältyvät käyttöoikeudet on käytetty, voi olla tarpeen siirtää käyttöoikeus pois laitteelta, jota ei enää käytetä, jotta palvelu voidaan asentaa toiselle laitteelle. Jos haluat tarkistaa, onko tilauksessasi jäljellä käyttöoikeuksia, lue artikkeli Tilauksen jäljellä olevien käyttöoikeuksien löytäminen.

Käyttöoikeuden siirtäminen toiselle laitteelle

Nämä ohjeet koskevat käyttöoikeuden siirtämistä siinä tapauksessa, että olet käyttänyt kaikki käyttöoikeudet.

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Etsi Laitesuojaus -sivulta laite, jota et halua enää suojata.

Et voi poistaa sellaiseen laitteeseen liitettyä käyttöoikeutta, jonka tila on punainen tai harmaa (ei aktiivinen). Sinun on ratkaistava kyseisen laitteen ongelmat ennen laitteeseen liitetyn käyttöoikeuden poistamista. Jos et pysty ratkaisemaan ongelmia, voit poistaa laitteen tilistäsi.

3. Jos laite ei näy, valitse laiteluettelon alaosasta Näytä historia -linkki, niin näet vanhemmat laitteet, jotka eivät ole käytössä. Jollei laitetta vieläkään näy, se on mahdollisesti liitetty toiseen tuotetunnukseen tai tilaukseen.

4. Napsauta laitteen alapuolista Lisää vaihtoehtoja -kuvaketta ja valitse sitten näkyviin tulevasta valikosta Hallitse käyttöoikeutta.

5. Valitse Hallitse käyttöoikeutta -sivulta Poista käyttöoikeus ja vahvista sitten valinta napsauttamalla Kyllä.

Kun käyttöoikeus on poistettu laitteelta, laitetta ei enää suojata ja se poistetaan Laitesuojaus -sivulta.

6. Asenna suojaus uudelle laitteelle valitsemalla Asenna nyt.

7. Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita. Tarkat ohjeet on annettu artikkelissa Suojauksen lataaminen laitteelle.

Video: Norton-suojauksen siirtäminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73856951
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 08/09/2021