Windows-tietokoneelle tarkoitetun Nortonin käynnistysongelmien ratkaiseminen

Tämä ongelma voi ilmetä, kun Norton-tuote on päivitetty. Ratkaise ongelma käynnistämällä tietokone uudelleen.

Jos ongelma ilmenee Mac-tietokoneelle tarkoitetussa Norton-tuotteessa, lue Mac-tietokoneille tarkoitetun Norton-tuotteen käynnistämisongelmien ratkaiseminen.

Jos ongelma ilmenee Norton Secure VPN -tuotteessa, lue Norton Secure VPN:n käynnistämisongelman ratkaiseminen.

VAIHE 1

Tietokoneen käynnistäminen uudelleen

1. Sulje kaikki ohjelmat.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos olet hankkinut Norton-tuotteen palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla Poista -painike.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Monet Norton-käyttäjät ovat jakaneet ratkaisunsa tähän ongelmaan yhteisöfoorumillamme. Katso käyttäjien ratkaisuja Norton-tuotteen käynnistymisongelmiin Norton-yhteisössä.

Aiheeseen liittyvä video

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64233471
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/11/2019