Tilauksen ja muiden Norton-palvelujen tietojen löytäminen

Voit tarkastella kaikkia rekisteröityjä Norton-tuotteitasi tai -palvelujasi koskevia tietoja Omat tilaukset -välilehdellä. Kustakin Norton-palvelusta näytetään seuraavat tiedot:

• Palvelun tila

• Tuotetunnus

• Tuotteen sarjanumero

• Tilauksen vanhenemispäivä

• Niiden laitteiden nimet, joille palvelu on asennettu

Jos olet käyttänyt kaikki nykyisen tilauksesi sallitut asennukset, sinun on ostettava tilaus, joka sallii suojauksen asentamisen useammalle laitteelle. Jos sinulla on käyttämätön laite, johon on asennettu Norton-palvelu, voit siirtää käyttöoikeuden tältä laitteelta uudelle laitteelle. Lisätietoja: Suojauksen siirtäminen laitteelta toiselle

Norton-palveluja koskevien tietojen tarkasteleminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Katso tilauksen tiedot napsauttamalla tilausta Oma tili -sivun Omat tilaukset -välilehdeltä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v57840235