Tilauksen ja muiden Norton-palvelujen tietojen löytäminen

Voit tarkastella kaikkia rekisteröityjä Norton-tuotteitasi tai -palvelujasi koskevia tietoja Oma tilaus -välilehdellä. Kustakin Norton-palvelusta näytetään seuraavat tiedot:

• Palvelun tila

• Tuotetunnus

• Tuotteen sarjanumero

• Tilauksen vanhenemispäivä

• Niiden laitteiden nimet, joille palvelu on asennettu

• Päivämäärä, jolloin palvelu asennettiin kullekin laitteelle

Jos olet käyttänyt kaikki nykyisen tilauksen sallimat asennukset, sinun on hankittava ylimääräinen tuotetunnus Norton-verkkokaupasta, jotta voit asentaa palvelun laitteeseen. Voit lisäksi poistaa Norton-palvelun asennuksen vanhasta laitteesta ja asentaa sen toiseen laitteeseen. Lisätietoja: Norton-suojauksen siirtäminen laitteelta toiselle

Norton-palveluja koskevien tietojen tarkasteleminen

1. Siirry osoitteeseen my.Norton.com.

2. Kirjaudu tilisi tunnistetiedoilla.

3. Siirrä osoitin näytön oikeaan yläkulmaan profiilisi kohdalle ja valitse sitten Omat tilaukset.

4. Katso Norton-tilauksen tiedot napsauttamalla tilausta Omat tilit -sivun Omat tilaukset -välilehdeltä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v57840235
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 30/06/2020