Nimeä uudelleen laitteesi Norton-tilissäsi

Voit muuttaa laitteidesi näyttönimeä Norton-tilissä milloin tahansa. Näyttönimen avulla voit helposti tunnistaa laitteet Norton-tilissä.

Laitteen nimeäminen uudelleen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Valitse Oma Norton -sivulla Laitesuojaus -kohdan alta Näytä laitteet / Tarkista laitteet.

3. Napsauta Laitteet -sivulla ellipsikuvaketta (…) sen laitteen alapuolella, jonka haluat nimetä uudelleen.

4. Valitse avautuvasta valikosta Nimeä laite uudelleen.

5. Kirjoita Nimeä laite uudelleen -valintaikkunaan laitteen uusi nimi.

Nimen tulee olla yksilöllinen ja enintään 40 merkkiä pitkä.

6. Valitse Nimeä uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v57166780
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 07/01/2019