Norton-tuotetunnuksen käyttäminen

Norton-tuotetunnus on 25-merkkinen aakkosnumeerinen merkkijono, joka esitetään viitenä viiden merkin ryhmänä. Ryhmien välillä on yhdysmerkit.

Esimerkki: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

Tarvitset tuotetunnuksen vain Norton-suojauksen käyttöönottoon tai uusimiseen ensimmäisellä kerralla. Jos olet jo asentanut Norton-suojauksen, voit ladata ja asentaa sen milloin tahansa Norton-tililtäsi.

Tuotetunnuksen sijainti riippuu siitä, miten ostit Norton-ohjelman.

• Norton.com: Tuotetunnus tai ohjeet tuotetunnuksen hankkimiseen ovat ostosvahvistussähköpostissa.
  • Vähittäiskauppa: Tuotetunnuksesi on pakkauksen sisällä tai tulostettuna erilliselle kortille.

Muita yleisiä menetelmiä ovat:

• Ulkopuolisen toimittajan verkkosivusto: Tarkista tuotetunnus tilauksen vahvistussähköpostiviestistä. Jos et löydä sähköpostia, tarkista roskapostikansio.
  • Palveluntarjoaja: Kirjaudu palveluntarjoajasi portaaliin, josta löydät tuotetunnuksen ja josta voit ladata ja asentaa Norton-laitesuojaustuotteesi.
  • TechBench-tietokonehuoltoliike: Norton-tuotetunnus tallennetaan Norton-tiliisi, kun olet aktivoinut tuotteen. TechBench toimittaa myös Norton-tuotteen aktivointikortin, johon on painettu Norton-tuotetunnus.

Saat Norton-tuotetunnuksen käyttöä koskevia ohjeita valitsemalla jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

Näytä Norton-tuotetunnus viitteeksi

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Vie kohdistin profiilikuvakkeen päälle ja valitse sitten Omat tilaukset.

Tuotetunnus näkyy tilauksesi vieressä.

Olemassa olevan Norton-laitesuojaustuotteen uudistaminen tai aktivointi

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse tilanteeseen sopiva vaihtoehto:

• Aktivoi vanhentunut tilaus: Napsauta Aktivoi nyt.

• Uudista olemassa oleva tilaus: Napsauta Ohje ja sitten Anna tuotetunnus.

3. Syötä uusi tuotetunnus, jonka sait sähköpostitse tai kaupasta.

Norton Utilities Premiumin tai Norton Utilities Ultimaten aktivointi

Aktivoidaksesi Norton Utilities Premiumin tai Norton Utilities Ultimaten, valitse Aktivoi nyt, anna tuotetunnus ja valitse Valmis. Yksityiskohtaiset ohjeet Norton Utilities -tuotteen aktivoimiseksi tai uudelleenaktivoimiseksi löydät osoitteesta Aktivoi Norton Utilities Premium tai Norton Utilities Ultimate.

Norton Small Business -tilausten osalta tämän artikkelin ohjeet koskevat vain yritystilin omistajaa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54413149