Poista laite Norton-tilistäsi

Laitteen voi poistaa Norton-tilistä milloin tahansa. Kun laite on poistettu Norton-tilistä, et voi hallita laitteelle asennettuja Norton-palveluita.

Kun laite on poistettu, sitä ei voi enää tarkastella Norton-tilissä. Laitteen poistaminen ei poista Norton-palvelua, joka on asennettu kyseiseen laitteeseen, mutta Norton-palvelu poistuu käytöstä kyseisellä laitteella.

Laitteen poistaminen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Valitse Oma Norton -sivulla Laitesuojaus -kohdan alta Näytä laitteet / Tarkista laitteet.

3. Napsauta Laitesuojaus -sivulla ellipsikuvaketta (…) sen laitteen alapuolella, jonka haluat poistaa.

4. Valitse avautuvasta valikosta Poista laite.

5. Valitse Poista laite -vahvistusikkunasta Poista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370992
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 13/08/2019