Norton-tilauksen aktivointi

Tilaus on aktivoitava ennen kokeilujakson tai tilauksen päättymistä, jotta voit jatkaa kaikkien Norton-ominaisuuksien käyttöä ja tietokoneesi suojaamista.

Jos ostit tuotteet vähittäismyymälästä, sinun on luotava Norton-tili tai lisättävä ostettu tuote vanhalle tilillesi. Yksityiskohtaiset ohjeet löytyvät artikkelista Vähittäiskaupasta ostamasi Norton-tuotteen lataaminen.

Windows ja Mac

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaus.
  2. Valitse Aktivoi nyt
  3. Kirjaudu Norton-tilille ja noudata alla annettuja aktivointimenetelmäsi mukaisia ohjeita.
    • Valitse lisenssi: Jos tililläsi on jo voimassa oleva tilaus, näet tiedot ja päättymispäivän. Valitse tilaus ja napsauta Seuraava
    • Anna tunnus: Jos olet ostanut uuden tuotetunnuksen, napsauta Anna tunnus tai PIN-koodi. Anna 25 merkkiä pitkä tuotetunnus ja napsauta Seuraava
    • Osta tilaus: Jos sinulla ei ole tilausta, napsauta Osta tilaus ja viimeistele ostos näytön ohjeita noudattaen.

Android

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus mobiililaitteella.
  2. Napauta Kirjaudu sisään ja kirjaudu Norton-tilisi tunnistetiedoilla..
  3. Valitse aktiivisten tilausten luettelosta tilaus, jota haluat käyttää, ja valitse Seuraava

iOS

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus mobiililaitteella.
  2. Napauta Lunasta tilaus.
  3. Valitse vaihtoehto sen mukaan, miten olet ostanut tuotteen.
    • Kirjaudu Norton-tilin kirjautumistiedoilla
    • Palauta App Storesta
    • Kirjaudu sisään palveluntarjoajan tunnistetiedoilla

Huomautus

• Tietokone on yhdistettävä internetiin, jotta aktivointi voidaan suorittaa loppuun.
  • Jos näet viestin ”Käyttöoikeutta ei saatavilla”, tilisi tilaus on todennäköisesti päättynyt tai olet kirjautunut tilille, jolla ei ole voimassa olevaa tilausta.
  • Ohjeet Norton Utilities -tuotteen aktivointiin saat artikkelista Norton Utilities Premiumin tai Norton Utilities Ultimaten aktivoiminen.

Video: Norton-suojauksen aktivoiminen tuotetunnuksella

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24808774
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 09/10/2023