Norton 360 -sovelluksen laitesuojaushälytysten tarkasteleminen ja niihin vastaaminen mobiililaitteella

Minulla on Android-laite

Norton 360 -sovelluksen laitesuojausominaisuus hälyttää seuraavissa tilanteissa ja auttaa suojaamaan laitetta niiltä:
  • ohjelmistolukituksen poisto

• epäluotettavat varmenteet

• käytössä oleva USB-virheenkorjaus- ja Tuntemattomat lähteet -asetus

• KRACK-haavoittuvuus

• laitteen lukitusnäytön ja sormenjälkilukituksen puuttuminen.

Voit katsoa myös Suojausraporttisi-kortista, kuinka monta käyttöjärjestelmäriskiä Norton 360 on tunnistanut 30 viime päivän aikana.

Laitesuojaushälytysten tarkastelu ja niihin reagoiminen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Jos näet Norton 360 -sovelluksen aloitusnäytössä Turvallisuus-vaihtoehdon, valitse Turvallisuus tai siirry vaiheeseen 3.

3. Valitse Laitesuojaus.

4. Vastaa näytettyyn laitesuojaushälytykseen alla annettujen ohjeiden mukaisesti.

Kaikissa Android-laitteissa ei näytetä kaikkia alla mainittuja laitesuojaushälytyksiä.

USB-virheenkorjaus on käytössä -riskin käsittely

1. Valitse USB-virheenkorjaus on käytössä -hälytyksestä Korjaa nyt.

2. Poista ominaisuus käytöstä siirtämällä liukusäädintä Kehittäjän asetukset -näytön USB-virheenkorjaus -kohdassa.

Tuntemattomat lähteet käytössä -riskin käsittely

1. Valitse Tuntemattomat lähteet ovat käytössä -hälytyksestä Korjaa nyt.

2. Noudata laitteesi Android-käyttöjärjestelmäversion mukaisia ohjeita:

• Jos laitteellasi on Android 7.x tai sitä vanhempi versio, siirry Tietoturva-näytön kohtaan Tuntemattomat lähteet ja poista se käytöstä siirtämällä liukusäädintä.

• Jos laitteellasi on Android 9.x tai sitä uudempi versio, siirry Asenna tuntemattomat sovellukset -näytön kohtaan Salli tästä lähteestä ja poista se käytöstä siirtämällä liukusäädintä.

Lukitusnäyttöä ei ole asetettu -riskin käsittely

1. Valitse Lukitusnäyttöä ei ole asetettu -hälytyksestä Korjaa nyt.

2. Napauta Lukituksen poiston valinta- tai Valitse näytön lukitus -näytössä haluamaasi näytön lukitusvaihtoehtoa ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Suojauksen parantamiseksi on suositeltavaa, että näytön lukitus otetaan käyttöön ja että lukituksen tyypiksi valitaan salasana, PIN-koodi tai kuvio.

Sormenjälkilukitusta ei ole asetettu -riskin käsittely

1. Valitse Sormenjälkilukitusta ei ole asetettu -hälytyksestä Korjaa nyt.

2. Sinun on pyydettäessä annettava laitteen PIN-koodi, jos laitteen lukitus on jo otettu käyttöön.

3. Napauta Valitse näytön lukitus -näytössä haluamaasi näytön lukitusvaihtoehtoa ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Jos haluat ratkaista edellä mainitut laitesuojaushälytykset myöhemmin, voit valita Ohita. Jos haluat nähdä hälytyksen uudelleen, pyyhkäise ylöspäin Ohitetut riskit -kohdasta Laitesuojaus-näytön alalaidasta ja valitse Näytä.

Laitesuojauksen raporttikortin katsominen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta Norton 360 -sovelluksen aloitusnäytön alalaidasta Suojausraporttisi-kohtaa ja vedä sitä ylöspäin.

3. Laitesuojaus-kohdasta näet Norton 360:n tunnistamien käyttöjärjestelmäriskien määrän.

Minulla on iOS-laite

Norton 360 -sovelluksen laitesuojausominaisuus hälyttää ja auttaa suojaamaan laitetta seuraavissa tilanteissa:
  • Käyttöjärjestelmän päivitys

Norton 360 -sovellus havaitsee ja hälyttää, jos laitteen käyttöjärjestelmä on vanhentunut, ja kertoo, kuinka käyttöjärjestelmä päivitetään uusimpaan versioon.

Käyttöjärjestelmän päivitykset voivat sisältää tärkeitä korjaustiedostoja, jotka sisältävät ajantasaisen suojauksen. Varmista, että laitteeseesi on asennettu käyttöjärjestelmän uusin versio.

• Salasanan tunnistus

Norton 360 -sovellus hälyttää, jos laitteelle ei ole asennettu salasanaa, jonka avulla voidaan estää henkilökohtaisten tietojen luvaton käyttö.

Voit katsoa myös Suojausraporttisi-kortista, kuinka monta käyttöjärjestelmäriskiä Norton 360 on tunnistanut 30 viime päivän aikana.

Laitesuojaushälytysten tarkastelu ja niihin reagoiminen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Valitse Suojaus ja sen jälkeen Laitesuojaus.

3. Vastaa näytettyyn laitesuojaushälytykseen alla annettujen ohjeiden mukaisesti.

Pääsykoodia ei havaittu -hälytyksen käsitteleminen

Suojauksen parantamiseksi on suositeltavaa, että otat laitteessa käyttöön pääsykoodin.

Jos näet Pääsykoodia ei havaittu -hälytyksen, toimi seuraavasti:

• Napauta Korjaa nyt, katso ohjeet ongelman ratkaisemiseen ja valitse Asetukset > Face ID ja pääsykoodi > Ota pääsykoodi käyttöön > Aseta ja vahvista pääsykoodi.

• Valitse Ohita, jos haluat ratkaista ongelman myöhemmin. Jos haluat nähdä hälytyksen uudelleen, napauta ja vedä ylöspäin Ohitetut riskit -kohdasta Laitesuojaus-näytön alalaidasta.

Käyttöjärjestelmä vanhentunut -hälytyksen käsitteleminen

Valitse Käyttöjärjestelmä vanhentunut -hälytyksestä jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Napauta Korjaa nyt, katso ohjeet ongelman ratkaisemiseen ja valitse Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys > Lataa ja asenna.

• Valitse Ohita, jos haluat ratkaista ongelman myöhemmin. Jos haluat nähdä hälytyksen uudelleen, napauta ja vedä ylöspäin Ohitetut riskit -kohdasta Laitesuojaus-näytön alalaidasta.

Laitesuojauksen raporttikortin katsominen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta Norton 360 -sovelluksen aloitusnäytön alalaidasta Suojausraporttisi-kohtaa ja vedä sitä ylöspäin.

3. Laitesuojaus-kohdasta näet Norton 360:n tunnistamien käyttöjärjestelmäriskien määrän.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137722461
Käyttöjärjestelmä: iOS