Virhe: (9011,102) "Odottamaton virhe keskeytti Norton Secure VPN:n asennuksen. Yritä asennusta..."

Ratkaise ongelma suorittamalla LiveUpdate ja asentamalla kaikki saatavilla olevat Norton-päivitykset. Jos ongelma ei ratkea, yritä korjata se poistamalla Nortonin asennus ja asentamalla se uudelleen.

VAIHE 1

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse Oma Norton -ikkunan Laitesuojaus -kohdan alta LiveUpdate.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus "Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset".

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Nortonin asennuksen poistaminen

1. Avaa Suorita -valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

appwiz.cpl

3. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Norton 360 (Symantec Corporation). Valitse tämän jälkeen Poista tai Poista asennus.

4. Valitse Poista kaikki käyttäjätiedot.

5. Valitse Tilausaikavaroitus -ikkunasta Seuraava.

6. Valitse Käynnistä uudelleen.

Norton 360 -ohjelman poisto on valmis vasta, kun tietokone käynnistetään uudelleen.

VAIHE 3

Nortonin lataaminen Norton-tililtä

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään Nortoniin, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tiliä, valitse Luo tili ja käy sitten tilin luomismenettely läpi.

3. Napsauta Aloita -sivulla Lataa Norton.

Jos haluat asentaa uuden tuotteen, jota ei ole rekisteröity Norton-tiliisi, valitse Anna uusi tuotetunnus ja kirjoita sitten tuotetunnus tai PIN-koodi, jotta voit aloittaa latauksen.

4. Valitse Hyväksy ja lataa.

5. Tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:

• Internet Explorer tai Microsoft Edge: valitse Suorita.

• Firefox tai Safari: Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta Lataa -vaihtoehto, jolloin kaikki lataamasi tiedostot tulevat näkyviin. Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

• Chrome: Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa vasemmasta alakulmasta.

6. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

7. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Norton on nyt asennettu ja aktivoitu.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128628498
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, windows
Muokattu viimeksi: 27/01/2020