Virhe: (9011,100) "Norton Secure VPN:n asennuksessa tapahtui virhe. Tarkista, että sinulla on järjestelmänvalvojan oikeudet..."

Ratkaise ongelma poistamalla Norton-ohjelman asennus ja asentamalla se sitten uudelleen.

VAIHE 1

Nortonin asennuksen poistaminen

1. Avaa Suorita -valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

appwiz.cpl

3. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Norton 360 (Symantec Corporation). Valitse tämän jälkeen Poista tai Poista asennus.

4. Valitse Poista kaikki käyttäjätiedot.

5. Valitse Tilausaikavaroitus -ikkunasta Seuraava.

6. Valitse Käynnistä uudelleen.

Norton 360 -ohjelman poisto on valmis vasta, kun tietokone käynnistetään uudelleen.

VAIHE 2

Nortonin lataaminen Norton-tililtä

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään Nortoniin, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tiliä, valitse Luo tili ja käy sitten tilin luomismenettely läpi.

3. Napsauta Aloita -sivulla Lataa Norton.

Jos haluat asentaa uuden tuotteen, jota ei ole rekisteröity Norton-tiliisi, valitse Anna uusi tuotetunnus ja kirjoita sitten tuotetunnus tai PIN-koodi, jotta voit aloittaa latauksen.

4. Valitse Hyväksy ja lataa.

5. Tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:

• Internet Explorer tai Microsoft Edge: valitse Suorita.

• Firefox tai Safari: Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta Lataa -vaihtoehto, jolloin kaikki lataamasi tiedostot tulevat näkyviin. Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

• Chrome: Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa vasemmasta alakulmasta.

6. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

7. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Norton on nyt asennettu ja aktivoitu.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128628428
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 27/01/2020