Perheenjäsenen tai ystävän kutsuminen Norton Family -tiliin tai poistaminen Norton Family -tilistä

Voit kutsua perheenjäsenen tai ystävän auttamaan Norton Family -valvonnassa. Kutsun hyväksymisen jälkeen perheenjäsen tai ystäväsi voi muuttaa kodin sääntöjä, tarkastella lapsen toimintaa ja suorittaa muita tehtäviä, joita voit tehdä tilissä. Voit kutsua ystävän Norton Family -verkkosivustolla tai Norton Family -lapsilukkosovelluksessa.

Kutsuttu vanhempi ei voi uudistaa Norton-tilaustasi.

Perheenjäsenen tai ystävän kutsuminen Norton Family -verkkosivustolta

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Napsauta profiili-kuvaketta.

3. Valitse Lisää vanhempi.

4. Täytä kutsulomake ja valitse Lähetä.

Vanhempaa, joka kuuluu jo toiseen perheeseen, ei voi kutsua.

Perheenjäsenen tai ystävän kutsuminen Android-laitteen Norton Family -lapsilukkosovelluksesta

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.

2. Napauta perheesi profiilia.

3. Napauta Asetukset -ikkunan Muut vanhemmat -kohdasta Kutsu vanhempi.

4. Kirjoita Kutsu -ikkunaan sen henkilön sähköpostiosoite, jonka haluat kutsua, ja viesti kutsuttavalle vanhemmalle.

5. Napauta Lähetä kutsu.

Perheenjäsenen tai ystävän poistaminen tilistä

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Napsauta profiili-kuvaketta.

3. Napsauta hammasrataskuvaketta poistettavan vanhemman kohdalla.

4. Valitse Poista vanhempi ja vahvista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127243509