Uusien uhkien tunnistaminen Norton Community Watchin avulla Mac-tietokoneella

Norton-tietoturvatuotteiden käyttäjät kaikkialla maailmassa voivat Norton Community Watch -palvelun avulla parantaa uusien tietoturvauhkien tunnistusta ja nopeuttaa niiltä suojaavien ratkaisujen toimitusta. Ohjelma kerää tiettyjä tietoturva- ja sovellustietoja ja lähettää ne Nortonin analysoitavaksi. Näin uudet uhat ja niiden lähteet voidaan tunnistaa. Ohjelman ja käyttäjien tietojen analysoinnin avulla voidaan rakentaa parempi ja tehokkaampi tietoturvatuote.

Lue tietosuojasivulta lisää siitä, miten Norton käyttää, kerää ja käsittelee tietoja tiettyjen tuotteiden kohdalla.

Norton Community Watch -palvelun poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Tuoteasetukset.

4. Siirrä Norton Community Watch -rivillä oleva kytkin Ei käytössä- tai Käytössä-asentoon.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127152245