Lapsen poistaminen Norton Family -tilistä

Jos et enää halua valvoa lasta, voit poistaa lapsen tilistäsi alla olevien tietojen avulla. Kun poistat lapsen, Norton Family lopettaa lapsen suojauksen ja valvonnan, poistaa lapsen profiilin asetukset ja tyhjentää lapsen toimintahistorian. Vaikka poistat lapsen, Norton Family -sovellus jää laitteelle, jota lapsi käytti. Riippuen tilanteesta voit määrittää laitteen uudelleen toiselle lapselle tai poistaa Norton Family -sovelluksen, jos et enää halua valvoa laitetta.

Kodin sääntöjä voi tarkastella tai päivittää Nortonin verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -lapsilukkosovelluksessa.

Norton-verkkosivusto tai iOS-laitteille tarkoitettu Norton Family -sovellus

1. Tee jokin seuraavista toimista:
    • Kirjaudu tilillesi.
    • Vanhempien Norton Family -sovelluksen avaaminen iOS-laitteella
  2. Valitse lapsi, jonka haluat poistaa.
  3. Valitse Näytä profiili.
  4. Valitse Poista profiili tai Poista lapsen profiili ja vahvista.
    Lapsi poistetaan tilistä pysyvästi.

Norton Family -lapsilukkosovelluksen Android-laitteelle

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.
  2. Napauta lasta, jonka haluat poistaa.
  3. Napauta lapsen profiilikuvaketta More options näytön oikeasta yläkulmasta.
  4. Napauta lapsen profiilikuvan kohdalta lisäasetukset-kuvaketta test ja napauta sitten Poista lapsi.
  5. Valitse vahvistusikkunasta OK.
  6. Vahvista toimi uudelleen kirjoittamalla lapsen nimi ja valitsemalla OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127104015