Laitteen lisääminen Norton Family -tiliin

Jos haluat lisätä lapsen tiliisi ja valvoa hänen toimintaansa, sinun on luotava lapsen profiili ja määritettävä laite lapselle. Jos haluat määrittää Windows-tietokoneen lapselle, luo erillinen käyttäjätili, jolla lapsi voi kirjautua sisään. Näin Norton Family voi valvoa kutakin lasta erikseen ja soveltaa kuhunkin lapseen ikään perustuvia kodin sääntöjä.

Perhetiliin voidaan lisätä jopa 15 lasta.

Voit lisätä lapsen Nortonin verkkosivustolla tai vanhemmille tarkoitetussa Norton Family.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127086880
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 03/07/2019