Äskettäisten Norton-laitesuojaustarkistusten tulosten tai muiden suojauspäivitysten tarkasteleminen tietokoneella

Norton-laitesuojaustarkistusten tulokset, suojauspäivitykset ja muut tehtävät näytetään, jotta tiedät, mitä tietoturvatapahtumia tietokoneella on havaittu.

Äskettäisten Norton-laitesuojaustarkistusten tulosten tarkasteleminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-tuotteen pääikkunassa kohtaa Tietoturva ja valitse sitten Historia.

3. Valitse Suojaushistoria -ikkunan avattavasta Näytä -luettelosta luokka, jonka mukaan haluat suodattaa tietoturvatapahtumat. Valitse esimerkiksi Karanteeni, jos haluat nähdä vain Karanteeni-ominaisuuteen liittyvät tietoturvatapahtumat.

4. Napsauta kohdetta nähdäksesi tarkemmat tiedot ja suositellut toimet.

5. Avaa Suojaushistorian lisätiedot - tai File Insight -ikkuna kaksoisnapsauttamalla riviä tai valitsemalla Lisäasetukset.

Näissä ikkunoissa näet lisätietoja kohteesta ja voit ryhtyä tarvittaessa lisätoimiin.

6. Tyhjennä luettelo napsauttamalla Tyhjennä luettelo tai Poista merkinnät.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v12687512