Pankki- ja luottotilien, postiosoitteen ja muiden henkilökohtaisten tietojen päivittäminen Dark Web Monitoring -palvelua varten

Voit päivittää tai lisätä rahoitustilisi, postiosoitteen ja muut henkilötiedot milloin tahansa kirjautumalla tilillesi. Dark Web Monitoring valvoo näitä tietoja pinta-, syvä- ja pimeässä verkossa ja ilmoittaa sinulle, kun tietosi löytyvät verkosta. Joten pysy suojattuna pitämällä nämä tiedot täydellisinä ja ajan tasalla.

Voit lisätä luottokortit, kuten VISA-, Mastercard- ja American Express -kortit. Muita kortteja, kuten kanta-asiakas- tai lahjakortteja, ei tueta.

Voinko käyttää perheenjäsenteni tilejä verkossa?
Et voi käyttää perheenjäsenten tilejä tai päivittää niitä oman tilisi kautta joko turvallisuussyistä tai siksi, että kukin tili sisältää erittäin luottamuksellisia henkilökohtaisia tietoja. Jotta tietoja voidaan päivittää, kullekin tilille on kirjauduttava sisään.

Koska henkilötietojen turvallinen säilyttäminen on tärkeää, jaamme niitä vain tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Henkilötietojen lisääminen tai päivittäminen Identiteettivarkaussuojan sisältävissä tilauksissa

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Toimi tilauksesi mukaan seuraavasti:

• Jos näet Oma Norton -sivun, napsauta Valvotut tiedot -välilehteä.

• Jos näet jäsenportaalisivun, napsauta Tilin hallinta -välilehteä.

3. Toimi Henkilötiedot-kohdassa seuraavasti:

• Jos haluat lisätä tai muuttaa henkilötietoja, napsauta Lisää tai Päivitä vastaavan kentän kohdalta ja tee muutokset.

• Jos haluat poistaa tietoja valvonnasta, napsauta Päivitä vastaavan kentän kohdalta ja sitten Poista sen tiedon kohdalta, jonka suojaamisen haluat lopettaa.

4. Toimi Dark Web Monitoring -ominaisuuden Rahoitustilit-kohdassa seuraavasti:

• Jos haluat lisätä tilin tai luottokortin, napsauta vastaavan kentän kohdalta Aloita tai päivitä. Lisää pyydetyt tiedot ja valitse sitten Tallenna.

Yleiset luottokortit voidaan lisätä. Tällä hetkellä ei tueta muuntyyppisiä kortteja, kuten myymäläketjujen kortteja tai lahjakortteja.

• Jos haluat poistaa tilin tai luottokortin, napsauta Päivitä vastaavan kentän kohdalta ja sitten Poista sen tiedon kohdalta, jonka suojaamisen haluat lopettaa.

Henkilötietojen lisääminen tai päivittäminen vain Dark Web Monitoring -ominaisuuden sisältävissä tilauksissa

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Toimi seuraavasti Dark Web Monitoring -sivulla:

• Voit lisätä henkilötietoja napsauttamalla hallinnoitavia henkilötietoja ja antamalla tarvittavat tiedot.

• Voit päivittää tai poistaa valvonnasta tietoja napsauttamalla hallinnoitavia henkilötietoja. Napsauta Päivitä tai Poista sen kohteen vieressä, jota haluat muokata tai jonka suojaus lopetetaan, ja vahvista sitten muutos.

Miksi en voi käyttää kotitalouteni jäsenten tilien tietoja verkossa?

Turvallisuussyistä et voi tarkastella tai päivittää koko kotitaloutesi tilejä oman tilisi kautta. Jokaisen tilinhaltijan on kirjauduttava sisään omalle tililleen voidakseen tarkastella tai päivittää tietojaan.
Jokaisella täysi-ikäisellä jäsenellä on oltava erillinen verkkotili sen vuoksi, että tilit sisältävät arkaluonteisia henkilötietoja. Tiedämme, että on tärkeää pitää henkilötietosi turvassa, joten jaamme henkilötietojasi vain https://www.lifelock.com/legal/privacy/tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

*Saatavilla vain rajoitetuilla alueilla.

§ Palveluntarjoajan tai muualla kuin Yhdysvalloissa kanavien kautta tarjottujen Norton-palvelujen kohdalla LifeLock-identiteettivarkaussuojapalvelut ja -hyvitykset, tilausten ominaisuuksien nimet sekä toiminnot voivat poiketa NortonLifeLockin tarjoamista palveluista. Pyydä palveluntarjoajaltasi lisätietoja tarjolla olevista Norton-tilauksista.

Tarvitsetko lisää apua?

Dark Web Monitoring

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v126234485
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 22/11/2023