Norton Familyn kodin sääntöjen määrittäminen videoiden valvontaan

Videoiden valvonta on saatavilla Windows-tietokoneisiin, Android-puhelimiin ja -tabletteihin, iPhoneen ja iPadiin.

Näet luettelon videoista, joita lapsesi katselevat laitteellaan verkosta ja otteen kustakin videosta, joten tiedät, milloin keskustelu on tarpeen.

Norton Family valvoo ja tallentaa lastesi videotoimintaa seuraavilla videoita sisältävillä verkkosivustoilla, kun niitä katsellaan vain selaimissa eikä sovelluksissa:

• YouTube

• Hulu (saatavilla vain Windows-tietokoneeseen)

Kun lapsesi katselevat YouTube-soittoluetteloa Chrome-selaimessa Android-puhelimella tai -tabletilla, osoiterivi piilotetaan automaattisesti. Tässä tapauksessa Norton Family ei voi valvoa ja raportoida soittoluettelon videoita erillisinä toimina. Jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn Norton Familysta, pyydä lapsiasi käyttämään mobiililaitteillaan Norton Family -selainta.

Jotta videoiden valvonta toimii varmasti oikein, varmista, että Norton Family -laajennus on otettu käyttöön selaimilla, joilla lapsi käyttää internetiä.

Kodin sääntöjä voi tarkastella tai päivittää Nortonin verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -lapsilukkosovelluksessa.

Norton-verkkosivusto tai iOS-laitteille tarkoitettu Norton Family -sovellus

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse lapsi, jolle haluat määrittää videoiden valvonnan.

3. Valitse Video -osiosta asetuskuvake .
  4. Ota videoiden valvonta käyttöön tai poista se käytöstä siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin Käytössä - tai Ei käytössä -asentoon.

5. Katso videopalvelusivustot, joita Norton Family valvoo.

Näitä sivustoja valvotaan vain, kun niitä käytetään selaimissa eikä sovelluksissa.

Vanhemman Norton Family -sovellus Android-laitteelle

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.

2. Napauta lasta, jonka toimintaa haluat hallita.

3. Siirry Säännöt -välilehdelle.

4. Valitse Toiminta -kohdasta Videovalvonta.

5. Ota videovalvonta käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Ei käytössä - tai Käytössä -painiketta.

Jos kirjaudut Norton Family -tilille Google-tilin tunnistetiedoilla, muista kirjautua ulos Google-tililtäsi, kun Norton Familyn käyttöönotto on valmis.

Tarvitsetko lisää tukea?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125230013