Viesti "Vaarassa: Suojaus haavoittuvuuksilta -toiminnon päivitykset eivät ole ajan tasalla." Mac-tietokoneesi saattaa olla vaarassa."

Tämä ongelma voi ilmetä macOS 10.15.x -käyttöjärjestelmässä tai sitä vanhemmassa versiossa, jos käynnistyslevy on pirstoutunut. Ratkaise ongelma suorittamalla Levynkorjaaja käynnistyslevyllä ja suorittamalla sitten LiveUpdate.

VAIHE 1

Levynkorjaajan suorittaminen käynnistyslevyllä

1. Valitse Omenavalikosta Siirry > Lisäohjelmat.

2. Kaksoisosoita Lisäohjelmat -ikkunassa Levytyökalu.

3. Valitse Levytyökalu -ikkunan vasemmasta reunasta käynnistyslevy Macintosh HD.

Vain käynnistyslevy voidaan tarkistaa ja korjata levyjen oikeuksia koskevien ongelmien ratkaisemiseksi. Älä valitse keskeistä tallennuslevyä, sillä se ei näytä levylle kirjoitettujen tiedostojen ja kansioiden määrää ikkunan alaosassa.

4. Valitse Levytyökalu-ikkunan ylävalikkoriviltä Levynkorjaaja ja valitse sitten Suorita.

Jos käyttöjärjestelmä on macOS 10.14.x tai sitä vanhempi, valitse Korjaa levy -käyttöoikeudet.

5. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Levyjen oikeuksien korjaaminen saattaa kestää jonkin aikaa riippuen niiden tiedostojen määrästä, joiden oikeudet tarkistetaan.

6. Kun oikeuksien korjaaminen on valmis, sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä Mac-tietokone uudelleen.

VAIHE 2

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse Norton --pääikkunasta LiveUpdate.

3. Suorita LiveUpdate-toimintoa, kunnes uusia päivityksiä ei enää ole saatavilla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v121250040
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 22/11/2020