Viesti "Ei Internet-yhteyttä" näkyy Mac-tietokoneen Norton Secure VPN:ssä

Ratkaise ongelma käynnistämällä Norton Secure VPN uudelleen. Jos ongelma ei edelleenkään ratkea, tarkista verkko-ongelmat.

VAIHE 1

Käynnistä Norton Secure VPN uudelleen

1. Käynnistä Norton Secure VPN.

2. Napsauta oikeasta yläkulmasta käyttäjäkuvaketta ja napsauta Kirjaudu ulos.

3. Napsauta asetuskuvaketta ja valitse sitten Lopeta Norton Secure VPN.

4. Käynnistä laite uudelleen.

Kun laite on käynnistetty uudelleen, käynnistä Norton Secure VPN ja kirjaudu Norton-tilisi kirjautumistiedoilla. Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Tarkista verkko-ongelmat

• Virhe voi johtua tilapäisistä ongelmista verkkoyhteydessä. Jos Secure VPN:ään yhdistäminen on onnistunut aikaisemmin samassa verkossa, odota hetki ja yritä sitten yhdistää Secure VPN:ään uudelleen.

Tietyt verkot eivät salli VPN-yhteyksiä ja rajoittavat VPN:n verkko- tai palomuuriasetusten käyttöä. Jos näet tämän virheen yhdistäessäsi Secure VPN:ään ensimmäistä kertaa, syynä voivat olla verkon tai palomuurin asetukset.

Jos tämä virheilmoitus näytetään toistuvasti, yhdistä eri verkkoon ja käytä laitteen mobiilidataa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v120292210
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 03/02/2020