Päivitä luottokorttitiedot

1. Kirjaudu Nortoniin osoitteessa my.norton.com

Jos olet unohtanut Norton-tilin salasanan, valitse Ongelmia kirjautumisessa? ja palauta salasana noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

2. Vie hiiri oikeaan yläkulmaan tilin nimen kohdalle ja valitse Automatic Renewal -palvelun asetukset.

3. Päivitä haluamasi tiedot Omat tilit -sivulla kohdasta Laskutustiedot.

4. Valitse En ole robotti ja napsauta sitten Tallenna.

Viesti "Päivitys onnistui" näytetään, kun muutokset tallennetaan. Muutoksia koskeva vahvistusviesti lähetetään myös rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi.

Maa puuttuu luettelosta laskutustietoja muokattaessa

• Laskutustiedot -kohdan Maa/alue-kentän maaluettelo vaihtelee Norton-tilissä valitun maan mukaan. Maa valitaan yleensä tiliä luotaessa.

Jos Maa/alue-kentän asetusta ei ole määritetty tilissä tai se on määritetty väärin, päivitä henkilökohtaisten tietojen osoitekenttään oikea maa.

Luottokortin päivittäminen

• Norton käyttää monien muiden verkkokauppaa tekevien yritysten tavoin suojattua tekniikkaa, joka päivittää automaattisesti luottokorttitiedot, kuten muutokset voimassaolon päättymispäivään ja tilinumeroihin, tilien sulkemiset sekä siirtymiset Visa-kortista MasterCard-korttiin ja päinvastoin.

• Tämä tehdään säännöllisin väliajoin luottokortin myöntäneen pankin antamien tietojen tarkistamiseksi alan yleisten käytäntöjen mukaisesti.

Edut

• Hylätyt maksut vähenevät.

• Maksutietojen manuaalisen päivittämisen aiheuttamat kulut vähenevät.

• Asiakkaalta vaadittavat toimet vähenevät ja palvelun peruuttamisen riski pienenee.

• Työntekijöiden tarvitsee käsitellä entistä vähemmän arkaluonteisia tietoja.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090818150300EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 12/02/2020