Muut tuotteet

Nortonin lataamisessa ilmenevien ongelmien ratkaiseminen

Jos et ole yrittänyt ladata tuotetta tililtäsi, sinun kannattaa noudattaa kohdan Norton-laitesuojauksen asentaminen.

Jos sinulla on ongelmia Nortonin lataamisessa tai asentamisessa laitteelle, valitse seuraavista kohdista se, joka parhaiten kuvaa tilannettasi:

Jos edelle kerrotuista ratkaisuista ei ollut apua, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ota yhteyttä

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090505145926EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 08/05/2020