Mac-tietokoneeseen yhteyttä muodostavan sovelluksen salliminen tai estäminen

Jos saat toistuvia Universal Control -ominaisuutta koskevia hälytyksiä lue Mac-tietokoneen Norton-tuotteen toistuvien Universal Control -hälytysten korjaaminen.

Kun sovellus tai palvelu yrittää muodostaa yhteyden tietokoneeseesi internetin välityksellä, Norton ilmoittaa siitä ja pyytää sallimaan tai estämään sen.

• Jos yhteyspyyntö on peräisin tunnetusta sovelluksesta tai palvelusta, joka mielestäsi on turvallinen, voit sallia yhteyden.

• Jos et ole varma yhteyspyynnön lähteestä, valitse ilmoitusikkunasta Tiedot nähdäksesi yhteyden tiedot. Voit sitten sallia tai estää yhteyspyynnön.

Mac-tietokoneeseen yhteyttä muodostavien sovellusten salliminen tai estäminen

1. Jos haluat hallita samasta lähteestä saapuvia samanlaisia yhteyspyyntöjä tulevaisuudessa, valitse ilmoitusikkunan avattavasta valikosta yksi seuraavista:

• Kysy aina tämän yhteyden kohdalla

Hälytys annetaan aina, kun kyseiseen sovellukseen tai kyseisestä sovelluksesta yritetään muodostaa yhteys. Voit sallia tai estää yhteyden.

• Käytä aina tätä toimintoa kohteelle ””

Salli tai estä yhteydet kyseiseen isäntään tai kyseisestä isännästä tässä annetun luvan mukaisesti.

• Käytä aina tätä toimintoa kohteelle ””

Salli tai estä yhteydet kyseiseen sovellukseen tai kyseisestä sovelluksesta tässä annetun luvan mukaisesti.

2. Kun olet valinnut asetuksen, valitse jompikumpi seuraavista:

• Salli

Ohjelma saa lähettää tietoja isännälle tai vastaanottaa niitä isännältä.

• Estä

Ohjelma ei saa lähettää tietoja isännälle eikä vastaanottaa niitä isännältä.

3. Valitse Käytä aina tätä toimintoa kohteelle -valintaruutu, jos haluat käyttää nykyisiä käyttöasetuksia aina, kun ohjelma muodostaa yhteyden kyseiseen isäntään.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62842546