Tietojen turvallisuuden takaaminen Nortonin pilvivarmuuskopioinnilla

Tiedostojen varmuuskopioimisen merkitys

Jos tilaukseesi kuuluu varmuuskopiointi, voit tallentaa tärkeitä kuvia ja tiedostoja suojattuun verkkosijaintiin. Joissakin Norton-tilauksissa on määritetty tarkka maksuttoman tallennustilan määrä, mutta voit tarvittaessa ostaa lisää tilaa.

Nortonin pilvivarmuuskopiointiominaisuudet ovat saatavana vain Windows-käyttöjärjestelmään. Ne edellyttävät, että laite on päällä ja että sillä on internet- tai datayhteys, jotta tietokoneiden automaattinen, suojattu pilvivarmuuskopiointi voidaan taata. Näin voit tallentaa tärkeitä tiedostoja ja asiakirjoja sekä suojata ne kiintolevyn rikkoutumisen, laitevarkauden ja kiristysohjelmien varalta.

Video: Suojatun pilvitallennustilan aktivointi

Video: Norton-varmuuskopiosarjojen luominen ja suorittaminen

Video: Tiedostojen palauttaminen varmuuskopiosarjasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v99958806
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 29/07/2019