Muokkaa verkon tietoja

Muokkaa verkon tietoja -ikkunassa voidaan suorittaa seuraavat toiminnot:

• Vaihtaa verkon nimi.

• Vaihtaa verkon luottamustaso.

• Tarkastella verkkoyhteyden teknisiä tietoja.

Verkon nimi -ruudussa voidaan muokata verkkoyhteyden kuvausta. Nimessä saa olla korkeintaan 64 merkkiä. Verkon nimi näkyy avattavassa Verkon tiedot -luettelossa

Voit käyttää Muokkaa -linkkiä, jos haluat muuttaa verkon käyttöoikeuksien määrää tietokoneeseesi.

Lisäksi Muokkaa verkon tietoja -ikkunassa on seuraavat verkkoa koskevat tiedot Verkon tiedot -alueella:

Sovittimen nimi

Näyttää sovittimen nimen

Sovittimen kuvaus

Näyttää sovittimen kuvauksen

IP-osoitteiden yhdyskäytävä

Näyttää verkon IP-osoitteiden yhdyskäytävän

Fyysisten osoitteiden yhdyskäytävä

Näyttää verkon fyysisten osoitteiden yhdyskäytävän

SSID

Näyttää langattoman verkon, jos tietokoneella on langaton verkkoyhteys.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Verkon tietojen muokkaaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v9891279_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/02/2011