Muokkaa laitteen tietoja

Voit muuttaa seuraavia laitteen tietoja Muokkaa laitteen tietoja -ikkunassa, jos laite on yhdistetty Verkon tietoturvakarttaan:

• Laitteen nimen

• Luokan, johon laite kuuluu

Nämä muutokset eivät kuitenkaan vaikuta mitenkään laitteen alkuperäisiin tietoihin.

Et voi muokata manuaalisesti liittämäsi laitteen luokkaa.

Voit muokata laitteen nimeä Nimi -ruudussa. Laitteen nimessä saa olla enintään 15 aakkosnumeerista merkkiä.

Voit valita avattavasta Luokka -luettelosta yhden seuraavista laiteluokista:

• YLEINEN LAITE

• PÖYTÄTIETOKONE

• KANNETTAVA

• PALVELINTIETOKONE

• VERKKOTULOSTIN

• REITITIN/KYTKIN

• KAAPELI/DSL-MODEEMI

• TIETOVÄLINELAITE

• PELIKONSOLI

• PDA/MATKAPUHELIN

• VERKKOTALLENNUSLAITE

• WEB-KAMERA

• TABLET-TIETOKONE

• MUSIIKKISOITIN

• TV

Kun valitset laiteluokan avattavasta Luokka -luettelosta, Norton 360 Online -ohjelma näyttää luokan kuvakkeen. Jos esimerkiksi valitset avattavasta Luokka -luettelosta KANNETTAVA, Norton 360 Online -ohjelma näyttää kannettavan tietokoneen kuvan.

Voit myös tarkastella IP-osoitetta tai fyysistä osoitetta laitteessa, jonka tietoja haluat muuttaa.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Laitteen tietojen muokkaaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v9891253_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011