Lisää laite

Voit lisätä Lisää laite -valintaikkunassa tietokoneen tai laitteen manuaalisesti Verkon tietoturvakarttaan antamalla seuraavat tiedot:

• Laitteen nimi tai kuvaus

• Laitteen IP-osoite tai fyysinen osoite

Voit lisätä tietokoneen tai laitteen riippumatta laitteen yhteystilasta. Laitteen nimessä saa olla enintään 15 aakkosnumeerista merkkiä.

IP-osoite tai fyysinen osoite -ruudussa voidaan käyttää seuraavia osoitemuotoja:

IPv4-osoite

172.16.0.0

IPv6-osoite

fe80::12ac:fe44:192a:14cc

Fyysinen osoite

11-22-c3-5a-fe-a4

Selvitettävä isäntä

ftp.myfiles.com

Norton 360 Online -ohjelma lisää Luottamisen hallinta -verkkoon laitteet, jotka lisäät manuaalisesti Verkon tietoturvakarttaan. Voit valita avattavasta Verkon tiedot -luettelosta Luottamisen hallinta -verkon tarkastellaksesi lisäämiäsi laitteita. Voit myös muokata laitteen nimeä.

Et voi muokata Luottamisen hallinta -verkon tietoja.

Verkon tietoturvakarttaan lisäämiesi laitteiden oletusluottamustaso on Suojattu. Voit kuitenkin muuttaa laitteiden luottamustasoa.

Jos luotat laitteeseen, joka ei ole verkossasi, voit altistaa tietokoneesi mahdollisille tietoturvariskeille.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Laitteen lisääminen Verkon tietoturvakarttaan

Laitteiden tarkastelu Verkon tietoturvakartalla

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v9891251_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 24/03/2011