Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Kotiverkko koostuu tyypillisesti tietokoneista ja muista laitteista, jotka jakavat internet-yhteyden. Verkon tietoturvakartta auttaa verkon tarkastelussa ja hallinnassa.

Määrityksen jälkeen Norton 360 Online -ohjelma havaitsee automaattisesti laitteet, jotka on liitetty verkkoon, ja lisää ne verkon tietoturvakarttaan. Voit tarkastella laitteita ja määrittää verkon tietoturvakartan etävalvomaan tietokoneita, joille on asennettu Norton-tuote.

Varmista, että tietokoneilla, joita haluat etävalvoa, on etävalvontaa tukeva Norton-tuotteen versio.

Voit käyttää verkon tietoturvakarttaa Oma verkko -asetusikkunasta.

Voit valvoa Verkon tietoturvakartta -ohjelmalla seuraavia toimintoja:

• Verkkoon liitettyjen tietokoneiden tietoturvatilaa

• Verkkoon liitettyjen tietokoneiden suojaustoimintoja.

• Tilauksen tilaa ja Norton-tuotteen versiota verkkoon liitetyillä tietokoneilla.

• Langattoman verkkoyhteyden tilaa

• Verkossa olevien laitteiden yhteyden tilaa

• Verkossa olevia tunnettuja, tuntemattomia tai tietokonettasi luvattomasti käyttäviä laitteita.

Voit antaa verkossa oleville laitteille luvan käyttää tietokonettasi tai estää niitä käyttämästä sitä.

Voit myös muokata verkkoosi liitetyn tietokoneen tai laitteen tilaa.

Laitteiden tarkastelu Verkon tietoturvakartalla

Laitteen lisääminen Verkon tietoturvakarttaan

Verkon ja laitteiden luotettavuustason muuttaminen

Etävalvonnan määrittäminen

Langattoman verkon tilan tarkastelu

Tietoliikenneportin muokkaaminen Verkon tietoturvakartassa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v9817292_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011