Laitteen lisääminen Verkon tietoturvakarttaan

Voit lisätä tietokoneen tai laitteen manuaalisesti Verkon tietoturvakarttaan.

Laitetta lisätessäsi voit lisätä seuraavat tiedot:

• Nimen tai kuvauksen

• IP-osoitteen tai fyysisen osoitteen

Verkon tietoturvakartta löytää kaikki verkkoon liitetyt tietokoneet. Voit kuitenkin lisätä tietokoneita ja laitteita, jotka eivät ole parhaillaan liitettyinä.

Norton 360 Online -ohjelma lisää Luottamisen hallinta -verkkoon kaikki laitteet, jotka lisäät manuaalisesti Verkon tietoturvakarttaan. Voit valita avattavasta Verkon tiedot -luettelosta Luottamisen hallinta -verkon tarkastellaksesi lisäämiäsi laitteita. Voit myös muokata laitteen nimeä.

Et voi muokata Luottamisen hallinta -verkon tietoja.

Verkon tietoturvakarttaan lisäämiesi laitteiden oletusluottamustaso on Suojattu. Voit kuitenkin muuttaa laitteiden luottamustasoa.

Jos luotat laitteeseen, joka ei ole verkossasi, voit altistaa tietokoneesi mahdollisille tietoturvariskeille.

Laitteen lisääminen Verkon tietoturvakarttaan

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Valitse Verkon tietoturvakartta -riviltä Määritä.

4. Napsauta plus-merkkiä Verkon tietoturvakartta -ikkunan vasemmalta puolelta kohdassa Verkossa yhteensä.

5. Kirjoita Lisää laite -valintaikkunan Nimi -ruutuun nimi laitteelle, jonka haluat lisätä Verkon tietoturvakarttaan.

Laitteen nimessä saa olla enintään 15 merkkiä.

6. Kirjoita IP- tai Fyysinen osoite -ruudussa IP-osoite tai fyysinen osoite laitteelle, jonka haluat lisätä Verkon tietoturvakarttaan.

IP-osoite tai fyysinen osoite -ruudussa voidaan käyttää seuraavia osoitemuotoja:

IPv4-osoite

172.16.0.0

IPv6-osoite

fe80::12ac:fe44:192a:14cc

Fyysinen osoite

11-22-c3-5a-fe-a4

Selvitettävä isäntä

ftp.myfiles.com

Antamaasi osoitetta ei vahvisteta, ennen kuin itse fyysinen laite löydetään verkosta.

7. Napsauta Lisää laite.

Laitteiden tarkastelu Verkon tietoturvakartalla

Laitteen tietojen muokkaaminen

Laitteiden poistaminen Verkon tietoturvakartasta

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v9802267_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/03/2011