Laitteen tietojen muokkaaminen

Voit muuttaa Verkon tietoturvakartassa käytettävissä olevan laitteen nimeä ja luokkaa. Voit valita luokkia, kuten Yleinen laite, Kannettava, Tietovälinelaite tai Pelikonsoli.

Et voi muuttaa manuaalisesti liittämäsi laitteen luokkaa. Norton 360 Online näyttää oletuksena manuaalisesti lisätyn laitteen luokkana KÄYTTÄJÄN MÄÄRITTÄMÄ.

Verkon tietoturvakartta -ikkunassa näkyy eri kuvakkeita sen mukaan, minkä luokan olet valinnut. Kuvakkeet helpottavat verkkokartassa lueteltujen laitteiden tunnistamista.

Verkossa olevien laitteiden tietojen muokkaaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Valitse Verkon tietoturvakartta -riviltä Määritä.

4. Napsauta laitteen kuvaketta Verkon tietoturvakartta -ikkunan verkkokartassa.

5. Valitse laitteen tieto-osiosta laitteen nimen vierestä kohta Muokkaa.

6. Kirjoita uusi nimi Nimi -ruutuun Muokkaa laitteen tietoja -ikkunassa.

Laitteen nimessä saa olla enintään 15 merkkiä.

7. Valitse avattavasta Luokka -luettelosta yksi seuraavista laiteluokista:

• YLEINEN LAITE

• PÖYTÄTIETOKONE

• KANNETTAVA

• PALVELINTIETOKONE

• VERKKOTULOSTIN

• REITITIN/KYTKIN

• KAAPELI/DSL-MODEEMI

• TIETOVÄLINELAITE

• PELIKONSOLI

• PDA/MATKAPUHELIN

• VERKKOTALLENNUSLAITE

• WEB-KAMERA

• TABLET-TIETOKONE

• MUSIIKKISOITIN

• TV

8. Valitse OK.

Manuaalisesti liittämäsi laitteen nimen muokkaaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Valitse Verkon tietoturvakartta -riviltä Määritä.

4. Napsauta Verkon tietoturvakartta -ikkunan avattavasta Verkon tiedot -luettelosta Luottamisen hallinta.

5. Valitse verkkokartasta lisäämäsi laite.

6. Valitse Laitteen tiedot -alueella laitteen nimen vieressä kohta Muokkaa.

7. Kirjoita uusi nimi Nimi -ruutuun Muokkaa laitteen tietoja -ikkunassa.

8. Valitse OK.

Laitteen tietojen tarkastelu

Verkon tietojen muokkaaminen

Laitteiden tarkastelu Verkon tietoturvakartalla

Tietoja Verkon tietoturvakartasta