Verkon tietojen muokkaaminen

Voit tarkastella tietoja ja muuttaa verkon nimen Muokkaa verkon tietoja -ikkunassa.

Et voi muokata Luottamisen hallinta -verkon tietoja.

Verkon tietojen muokkaaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Valitse Verkon tietoturvakartta -riviltä Määritä.

4. Valitse Verkon tietoturvakartta -ikkunassa Verkon tiedot -kohdan oikealla puolella Muokkaa.

5. Kirjoita uusi nimi Verkon nimi -ruutuun Muokkaa verkon tietoja -ikkunassa.

6. Valitse OK.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Verkon ja laitteiden luotettavuustason muuttaminen

Laitteen tietojen muokkaaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v9802265_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/03/2011