Laitteiden poistaminen Verkon tietoturvakartasta

Verkon tietoturvakartassa näkyvät verkkoon liitetyt laitteet. Voit poistaa laitteen tai tietokoneen Verkon tietoturvakartasta. Voit myös puhdistaa kaikki laitteet verkkokartasta ja luoda uuden laiteluettelon. Voit esimerkiksi tyhjentää kaikki edellisessä verkossa olleet laitteet ennen kuin muodostat yhteyden uuteen verkkoon. Varmista ennen verkkokartan tyhjentämistä, että etävalvonta on poistettu käytöstä. Norton 360 Online ei voi tyhjentää verkkokarttaa, kun etävalvonta on käytössä. Varmista myös, että olet sulkenut Verkon tietoturvakartta -ikkunan ennen kuin tyhjennät verkkokartan. Et voi tyhjentää verkkokartaa, jos Verkon tietoturvakartta -ikkuna on avoinna.

Norton 360 Online -ohjelma puhdistaa laitteet, jotka olet lisännyt manuaalisesti Luottamisen hallinta -verkkoon niiden luottamustason mukaan. Se ei puhdista laitteita, joiden luottamustasona on Täysi luottamus tai Rajoitettu.

Kun poistat yksittäisen laitteen, internet-yhteydellä varustetut laitteet tulevat takaisin näkyviin, kun avaat Verkon tietoturvakartan seuraavan kerran. Norton 360 Online -ohjelma kuitenkin poistaa pysyvästi laitteet, joilla ei ole internet-yhteyttä.

Yksittäisen laitteen poistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Valitse Verkon tietoturvakartta -riviltä Määritä.

4. Valitse Verkon tietoturvakartta -ikkunasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Voit poistaa verkkoosi kuuluvan laitteen valitsemalla sen verkkokartasta.

• Voit poistaa manuaalisesti lisäämäsi laitteen valitsemalla avattavassa Verkon tiedot -luettelosta Luottamisen hallinta ja valitsemalla sen jälkeen laitteen.

5. Napsauta miinus-merkkiä Verkon tietoturvakartta -ikkunan vasemmalta puolelta kohdassa Verkossa yhteensä.

6. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

Verkon tietoturvakartan puhdistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Valitse Verkon tietoturvakartta -ikkunasta Verkkokartta -riviltä Tyhjennä.

4. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

Etävalvonnan poistaminen käytöstä

Laitteiden tarkastelu Verkon tietoturvakartalla

Laitteen lisääminen Verkon tietoturvakarttaan

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v9802263_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 22/04/2011