Etävalvonnan määrittäminen

Voit määrittää etävalvonnan sallimalla tietoliikenteen verkkoosi kuuluvien tietokoneiden ja oman tietokoneesi välillä.

Varmista, että tietokoneilla, joita haluat etävalvoa, on etävalvontaa tukeva Norton-tuotteen versio.

Norton 360 Online -ohjelma vaatii tunnuksen etävalvonnan käyttöönottoa varten. Jokaisen etävalvottavan tietokoneen täytyy jakaa sama tunnus.

Kun olet asettanut etävalvonnan, voit liittää minkä tahansa tietokoneen verkkoosi ja antaa sille saman tunnuksen. Norton 360 Online -ohjelma tunnistaa tietokoneen automaattisesti ja liittää sen Verkon tietoturvakarttaan.

Etävalvonnan asettaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Valitse Verkon tietoturvakartta -riviltä Määritä.

4. Valitse Verkon tietoturvakartta -ikkunan vasemmalta puolelta Etävalvonta -kohdasta Asetukset.

5. Kirjoita tunnus Etävalvonnan asetukset -valintaikkunaan.

Tunnuksen pituuden on oltava 6-20 merkkiä. Tunnuksessa kirjainkoolla on merkitystä.

6. Valitse kohdassa Valitse oletustila tietokoneiden etsinnälle jokin seuraavista vaihtoehdoista:

Tietokoneen etsintä aina käytössä

Sallii tietokoneen etsiä aina muita kotiverkkoon yhdistettyjä tietokoneita

Tietokoneen etsintä käytössä vain, kun Verkon tietoturvakartta on näkyvissä

Sallii tietokoneen etsiä kotiverkkoon yhdistettyjä tietokoneita vain silloin, kun Verkon tietoturvakartta -ikkuna on auki.

7. Napsauta OK.

8. Aseta etävalvonta kaikille muille tietokoneille, joita haluat etävalvoa.

Etävalvonnan poistaminen käytöstä

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Laitteiden tarkastelu Verkon tietoturvakartalla

Laitteen tietojen muokkaaminen

Laitteen tietojen tarkastelu

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v9802262_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/03/2011