Langattoman verkon tilan tarkastelu

Voit tarkastella langattoman verkon tilaa Verkon tietoturvakartta -ikkunassa. Verkon tietoturvakartta näyttää langattoman verkon tilan suojattuna tai suojaamattomana. Suojattu verkko vaatii voimakkaan langattoman salauksen. Jos langaton verkkosi ei ole suojattu, voit ottaa salauksen käyttöön langattomassa reitittimessä.

Saat lisätietoja langattoman verkon suojaamisesta napsauttamalla Verkon tietoturvakartta -ikkunan vasemmalla puolella olevaa Miksi se ei ole suojattu -linkkiä. Noudata ohjeita.

Sinun tulee luottaa vain suojattuun langattomaan yhteyteen. Suojaamattomaan langattomaan yhteyteen luottaminen asettaa kaikki verkkoosi kuuluvat laitteet vaaralle alttiiksi.

Langattoman verkon tilan tarkastelu

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Valitse Verkon tietoturvakartta -riviltä Määritä.

4. Katso langattoman verkon tila Verkon tietoturvakartta -ikkunan vasemmalta puolelta. Langattoman verkkosi tiloja ovat:

Langaton verkko suojattu

Kertoo, että langaton verkko on suojattu

Langaton verkko ei suojattu

Kertoo, että langatonta verkkoa ei ole suojattu

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Verkon tietojen muokkaaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v9802261_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/03/2011