Verkon tietoturvakartta

Verkon tietoturvakartta tarjoaa kuvaesityksen laitteista verkossa, johon tietokoneesi on liitetty.

Voit valvoa Verkon tietoturvakartta -ikkunassa seuraavia toimintoja:

• Verkkoon liitettyjen tietokoneiden tietoturvatilaa

• Langattoman verkkoyhteyden tilaa

• Verkossa olevien laitteiden yhteyden tilaa

• Verkossa olevia tunnettuja, tuntemattomia tai luvattomasti käytettäviä laitteita

Verkon tietoturvakartta -ikkuna näyttää oletuksena tietokoneelle NetBIOS-nimen. Jos tietokoneella ei ole NetBIOS-nimeä tai koneella on käytössä oleva palomuuri, tietokoneen nimi näytetään muodossa UUSI.

Verkon tietoturvakartta -ikkunassa on seuraavat alueet:

Verkkokartan alue

Luettelee laitteet, jotka Norton 360 Online -ohjelma löytää verkostasi.

Verkkokartta näyttää laitteen ja sen kuvakkeen, nimen ja suojauksen tilan. Vieritysnuolilla voit tarkastella kaikkia laitteita, jotka on lueteltu verkkokartassa.

Verkkokartta näyttää laitteet seuraavassa järjestyksessä:

• Oma tietokone

• Laitteet, joilla on internet-yhteys

• Laitteet, joilla ei ole internet-yhteyttä

Laitteen tiedot -alue

Näyttää kaikkien verkkokartassa lueteltujen laitteiden tiedot.

Näitä tietoja ovat mm. laitteen nimi, sovittimen valmistajan nimi, laiteluokka, etävalvontatila, yhteystila, fyysinen osoite ja IP-osoite. Voit muokata laitteen nimeä ja laiteluokkaa Laitteen tiedot -alueella. Voi myös poistaa käytöstä verkkoosi liitetyn tietokoneen etävalvonnan.

Näet myös, ohitetaanko laite Luvattoman käytön esto -tarkistuksessa.

Voit tarkastella ja muokata laitteen luotettavuustasoa.

Verkon tiedot -alue

Näyttää verkon suojaustilan.

Voit tarkastella ja muokata verkkosi tietoja Verkon tiedot -alueella. Voit lisätä laitteen, poistaa laitteen ja katsoa verkossa olevien laitteiden lukumäärän. Voit tarkastella etävalvonnan tilaa ja tietokoneen etsintätilaa. Voit myös asettaa tai ottaa pois käytöstä verkkoon liitettyjen tietokoneiden etävalvonnan.

Norton 360 Online -ohjelma lisää Luottamisen hallinta -verkkoon kaikki laitteet, jotka lisäät manuaalisesti Verkon tietoturvakarttaan. Voit valita avattavasta Verkon tiedot -luettelosta Luottamisen hallinta -verkon tarkastellaksesi lisäämiäsi laitteita.

Voit käyttää Verkon tietoturvakartta -ikkunassa seuraavia toimintoja:

Päivitä

Voit päivittää Verkon tietoturvakartta -ikkunan ja katsoa määrityksiin viimeksi tehdyt muutokset.

Plusmerkki ( + )

Lisää laitteen manuaalisesti Verkon tietoturvakarttaan.

Norton 360 Online -ohjelma lisää manuaalisesti lisätyt laitteet Luottamisen hallinta -verkon luetteloon.

Miinus-merkki( - )

Voit poistaa laitteen Verkon tietoturvakartasta.

Poistamasi Internet-yhteydellä varustettu laite palaa näyttöön, kun seuraavan kerran avaat Verkon tietoturvakartta -ikkunan.

Asetukset

Mahdollistaa etävalvonnan tietokoneille, joissa on etävalvontaa tukeva Norton-tuote.

Tiedot

Voit tarkastella suojaustoimintojen, esimerkiksi Auto-Protectin, Luvattoman käytön eston tai Sähköpostin tarkistuksen määritystilaa.

Voit tarkastella myös tietoturvapäivitysten, esimerkiksi Automaattisen LiveUpdate-päivityksen tai nopeiden päivitysten määritystilaa. Näet tietoja Norton-tuotteesta. Niihin sisältyvät tuotteen versionumero ja tilauksen tila.

Voit myös tarkastella Identity Safen tai Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnon tai muiden verkkotapahtumien suojaustoimintojen määritystilaa.

Poista käytöstä

Voit poistaa etävalvonnan käytöstä kaikissa etävalvotuissa tietokoneissa.

Poista käytöstä -valinta on käytössä vain, jos etävalvonnan asetuksien määritys on suoritettu loppuun.

Muokkaa

Voit käyttää Verkon tietoturvakartta -ikkunassa seuraavia muokkaus toimintoja:

• Verkon tiedot -ikkunan oikealla puolella olevan Muokkaa -linkin kautta voit muokata verkon tietoja.

• Laitteen nimi -ikkunan oikealla puolella olevan Muokkaa -linkin kautta voit muokata laitteen tietoja.

• Luotettavuustaso-ikkunan oikealla puolella olevan Muokkaa -linkin kautta voit muokata laitteen luotettavuustasoa. Tämä toiminto ei ole käytettävissä, jos olet valinnut Verkon tietoturvakartasta Oman Tietokoneen.

Poista käytöstä

Antaa poistaa etävalvonnan käytöstä yksittäisessä etävalvotussa tietokoneessa.

Poista käytöstä -valinta on käytössä vain, jos etävalvonnan asetuksien määritys on suoritettu loppuun.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Laitteiden tarkastelu Verkon tietoturvakartalla

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v9802236_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 04/11/2011