Tietoja Oma verkko -asetuksista

Verkon tietoturvakartan asetusten avulla voit määrittää tietoliikenneportin, jota Norton-tuotteet käyttävät keskinäisessä tietoliikenteessään. Voit myös määrittää, näytetäänkö Verkkotietoturvan yleiskatsaus -ikkuna, kun avaat Verkon tietoturvakartan.

Verkon tietoturvakartta -ikkunan saa näkyviin valitsemalla Verkon tietoturvakartta -riviltä Määritä. Verkon tietoturvakartta -ikkunassa näkyy sen verkon laitteita esittävä kaavio, johon tietokoneesi on liitetty. Voit tarkastella kaikkien laitteiden tietoja ennen etävalvonnan asettamista. Tuotteen määritys -ruutu tulee näkyviin, kun Määritä -kohtaa napsautetaan ensimmäisen kerran. Tuotteen määritys -ruudusta voi asentaa komponentin, joka vaaditaan Verkon tietoturvakartta -ikkunan tarkasteluun.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

Luottamisen hallinta

Hallinnoi kotiverkkoon manuaalisesti lisättyjen laitteiden luottamustasoa.

Luottamisen hallinta on erityinen verkko, joka luetteloi kaikki laitteet, jotka lisätään manuaalisesti verkon tietoturvakarttaan. Luettelointi ei riipu laitteiden yhteystilasta. Voit valita avattavasta Verkon tiedot -luettelosta Luottamisen hallinta -verkon tarkastellaksesi lisäämiäsi laitteita. Voit myös uudelleenluokittaa verkon tietoturvakarttaan lisäämäsi laitteet luotetuiksi tai rajoitetuiksi. Et voi muokata Luottamisen hallinta -verkon tietoja.

Verkkokartta

Poistaa kaikki verkkokartassa luetellut laitteet.

Voit myös tyhjentää verkkokartan, jos haluat luoda uuden laiteluettelon. Voit esimerkiksi tyhjentää kaikki edellisessä verkossa olleet laitteet, ennen kuin muodostat yhteyden uuteen verkkoon. Varmista ennen verkkokartan tyhjentämistä, että olet poistanut käytöstä etävalvonnan. Norton 360 Online ei voi tyhjentää verkkokarttaa, kun etävalvonta on käytössä.

Norton 360 Online -ohjelma poistaa laitteet, jotka olet lisännyt manuaalisesti Luottamisen hallinta -verkkoon niiden luottamustason mukaan. Se ei poista laitteita, joiden luottamustasona on Täysi luottamus tai Rajoitettu.

Tietoliikenneportti

Näyttää tietoliikenneportin, jota Norton-tuotteet käyttävät tietoliikenteeseen toistensa kanssa verkossa.

Jos vaihdat tietoliikenneportin numeron tietokoneessa, sinun täytyy vaihtaa se jokaisessa tietokoneessa, joka on yhdistettynä Verkon tietoturvakarttaan. Jos löydät muita tietokoneita, jotka käyttävät Etävalvonnan asetuksia, varmista, että jokaisessa tietokoneessa käytetään samaa portin numeroa.

Vaikka tämä tiedonsiirtoportti on määritettävissä, on suositeltavaa, että et muuta portin numeroa välttääksesi mahdolliset ristiriidat muiden tunnettujen verkkoporttien kanssa. Jos vaihdat tietoliikenneportin numeron, uuden portin numeron tulee olla väliltä 1-65535.

Tervetuloruutu käynnistyksen aikana

Verkon tietoturvan yleiskuvaus -ikkuna aukeaa, kun avaat Verkon tietoturvakartan.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman asetuksista

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v9687232_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 04/11/2011