Henkilötietokorttien muokkaaminen

Henkilötietokorttien muokkaamistoiminnolla voit hallita henkilökohtaisia tietojasi yhdessä paikassa. Henkilökohtaisia tietoja ovat esimerkiksi nimi, syntymäaika, sähköpostiosoite tai luottokorttitiedot.

Voit käyttää tietoja, jotka tallennat kortteihin, seuraavia tarkoituksia varten:

• Lomakkeiden täyttäminen.

• Voit antaa arkaluontoista tietoa ollessasi online-tilassa.

Näillä tavoilla, joilla voit lisätä tietoa näppäilemättä sitä itse, Identity Safe suojaa näppäintallennusohjelmilta, jotka varastavat henkilötietojasi ja käyttävät niitä väärin.

Jotkin verkkosivustot käyttävät lomakkeita, joissa on kentät luottokorttitiedoille ja muille henkilökohtaisille tiedoille. Norton-työkalurivin Identity Safe -valikossa luetellaan kortit, jotka olet luonut automaattisesti täytettäviksi. Voit valita luettelosta kortin, jonka tiedoilla lomakkeet täytetään automaattisesti.

Voit täydentää, valita, tarkastella ja jäljentää minkä tahansa luomasi kortin tietoja. Voit myös poistaa kortin, jos sitä ei tarvita enää.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

Lisää kortti

Voit luoda uuden Identity Safe -kortin.

Voit antaa haluamasi nimen kortille. Jos et anna kortille nimeä, Identity Safe antaa automaattisesti kortille nimen.

Poista lukitus

Voit poistaa salasanalla suojatun kortin lukituksen.

Identity Safe antaa lisäsuojauksen kortillesi. Et voi muokata, kopioida tai poistaa kortteja, mikäli et anna salasanaa.

Tämä vaihtoehto on näkyvissa vain, jos valitset Salasanasuojaus -vaihtoehdon uuden Identity Safe -kortin luonnin yhteydessä. Kun valitset Poista lukitus -vaihtoehdon, Vahvista Identity Safen salasana -ikkuna aukeaa. Sinun on annettava sen varaston Identify Safe -salasana, johon olet kirjautuneena, jotta voit tarkastella kortin tietoja.

Kortin muokkaaminen

Voit muokata valitsemaasi korttia.

Voit valita minkä tahansa kortin Henkilötietokortti -ikkunan vasemmasta reunasta.

Käytä ylös- tai alas-vieritysnuolta luomiesi korttien tarkastelemiseen.

Kortin kopioiminen

Voit kopioida olemassa olevan kortin tiedot.

Voit selata korttien luetteloa ja valita haluamasi kortin kopioitavaksi.

Identity Safe nimeää kortin automaattisesti nimellä Uusi kortti ja lisää nimen perään seuraavan käytettävissä olevan numeron. Jos edellinen luomasi kortti oli Uusi kortti 4, Identity Safe nimeää uuden kortin nimellä Uusi kortti 5.

Voit myös antaa haluamasi nimen kortille.

Poista kortti

Voit poistaa olemassa olevan kortin.

Identity Safe poistaa kortin pysyvästi korttien luettelosta.

Kun olet lomakkeita sisältävällä verkkosivustolla, Norton-työkalurivin Identity Safe -valikkorivillä näkyvät Lomakkeiden täyttäminen -toiminnon alle tallentamasi kortit. Voit valita Lomakkeen täyttäminen -toiminnon ja sen alta kortin, jonka tallennetut tiedot täytetään verkkosivustolle. Voit valita kortit myös käyttämällä Identity Safe -valikon Henkilötietokortilla täyttäminen -vaihtoehtoa.

Tietoja korttien muokkaamisesta

Korttien lisääminen

Korttien muokkaaminen, poistaminen ja kopioiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v9687153_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011