Korttien muokkaaminen, poistaminen ja kopioiminen

Kaikki Identity Safe -palvelussa tallentamasi kortit on lueteltu Henkilötietokorttien muokkaaminen -ikkunassa. Voit valita, tarkastella, kopioida ja muokata minkä tahansa luomasi kortin tietoja. Voit myös poistaa kortin, jos sitä ei tarvita enää. Voit myös kopioida tallennetun kortin ja muuttaa ainoastaan niitä kenttiä joita haluat muuttaa.

Voit tarkastella luomasi kortin yhteenvetoa. Voit valita minkä tahansa kortin, joka on lueteltuna Henkilötietokorttien muokkaaminen -ikkunan vasemmanpuoleisessa ruudussa. Kun valitset kortin, voit tarkastella kortin yhteenvetoa.

Kun lukitset kortin salasanalla, Identity Safe antaa lisäsuojauksen kortillesi. Et voi tarkastella lukitun kortin yhteenvetoa. Et voi muokata, poistaa tai kopioida kortteja, mikäli et anna salasanaa.

Jos sinulla on useita kortteja, käytä vieritysnuolia luettelon selaamiseen.

Kun luot tai kopioit kortin tai kun muokkaat korttia, kortin alue asetetaan käyttäjän oletusalueelle. Jos selailet verkkosivustoa joltain muulta kuin oletusalueelta ja käytät korttia kyseisen verkkosivuston lomakkeessa, kentät eivät välttämättä täyty oikein. Esimerkki: kortissasi on oletuksena Yhdysvaltojen alue, mutta olet ranskalaisella verkkosivulla. Tässä tapauksessa sinun täytyy käyttää Ranskaa kortin alueena, kun täytät Web-sivun lomakkeen.

Kortin muokkaaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Muokkaa kortteja -riviltä Määritä.

3. Valitse Henkilötietokorttien muokkaaminen -ikkunasta kortti, jota haluat muokata.

4. Valitse Muokkaa korttia.

5. Muokkaa haluamiasi tietoja.

6. Napsauta Tallenna.

7. Valitse Sulje.

Kortin poistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Muokkaa kortteja -riviltä Määritä.

3. Valitse Henkilötietokorttien muokkaaminen -ikkunasta kortti, jonka haluat poistaa.

4. Valitse Poista kortti.

5. Valitse varoitusikkunasta Kyllä.

6. Valitse Sulje.

Kortin kopioiminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Muokkaa kortteja -riviltä Määritä.

3. Valitse Henkilötietokorttien muokkaaminen -ikkunasta kortti, jonka haluat kopioida.

4. Valitse Kopioi kortti.

5. Muokkaa haluamiasi tietoja.

6. Valitse Tallenna.

7. Valitse Sulje.

Tietoja korttien muokkaamisesta

Korttien lisääminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v9670660_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011