Korttien lisääminen

Henkilötietokorttien muokkaaminen -ikkunassa olevien korttien avulla voit täyttää automaattisesti verkkosivustoilla olevat lomakkeet yhdellä napsautuksella. Voit luoda kortteja tietojen säilytystä varten. Tiedot voivat olla henkilökohtaisia tietoja, yhteystietoja ja luottokorttitietoja. Voit antaa kortin nimen, joka helpottaa tietyn kortin tunnistamisessa.

Jos sinulla on useampia luottokortteja, voit luoda useta kortteja useilla eri tiedoilla. kun käytät Web-sivustoa, jossa on erilaisia tapahtumia, voit valita luottokorttitietoja kaikista luomistasi korteista.

Voit myös luoda nimettömiä kortteja tuntemattomia Web-sivustoja varten, joilla et halua antaa henkilökohtaisia tietojasi. Voit täyttää automaattisesti verkkolomakkeita, kon avaat Web-sivuston.

Kortin lisääminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Muokkaa kortteja -riviltä Määritä.

3. Valitse Henkilötietokorttien muokkaaminen -ikkunassa Lisää kortti.

4. Käytä seuraavia välilehtiä, kun kirjoitat kortin tietoja:

Yleinen

Kirjoita tietoja, kuten kortin nimi, nimi, sukupuoli ja syntymäaika. Voit asettaa salasanan ja antaa lisäsuojauksen kortillesi.

Verkkolomakkeiden täyttäminen on kielisidonnaista. Maa/alue -ruudussa on valittuna oletusarvoisesti Yhdysvallat. On suositeltavaa, että muutat alueen ja luot uuden kortin ennen kuin täytät lomakkeita eri kieltä käyttävällä sivustolla.

Yhteystiedot

Anna yhteystietosi tässä osassa. Yhteystiedot ovat sellaisia tietoja, kuten sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero.

Luottokortti

Anna luottokorttitietosi, kuten korttityyppi, vanhenemisaika ja kortin numero tässä osassa. Luottokortin numerossa voi olla enintään 16 lukua.

5. Valitse Tallenna.

6. Valitse Sulje.

Tietoja korttien muokkaamisesta

Korttien muokkaaminen, poistaminen ja kopioiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v9670594_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011