Identiteetin suojaus

Identiteetin suojauksen avulla voit suojata henkilökohtaisia tietoja, kun suoritat verkkotapahtumia. Lisäksi identiteetin suojaus suojaa tietokonetta, kun selaat internetiä.

Identiteetin suojaus tallentaa kirjautumistietosi ja hallinnoi tallennettuja kirjautumisia. Se tarjoaa turvallisen tallennuspaikan käyttäjänimille, salasanoille ja muille henkilökohtaisille tiedoille, kuten osoitteille, luottokorttitiedoille, oikeudellisille ja taloutta koskeville tiedoille.

Kun teet haun Internetissä, Norton Safe Web analysoi hakutulossivulla lueteltujen sivustojen tietoturvatasot. Voit tarkastella hakutulosten vieressä olevia sivustojen turvallisuusluokituksia. Voit myös tarkastella yksityiskohtaisia sivuston tietoturvaa koskevia tietoja, ennen kuin siirryt sivulle.

Identiteetin suojaus tarjoaa seuraavat toiminnot, joiden avulla liikut verkossa turvallisesti:

Identity Safe

Turvaa henkilökohtaiset tiedot ja suojaa henkilöllisyyttä verkossa.

Voit luoda Identity Safen avulla jokaiselle Windows-käyttäjätilille yhden paikallisen varaston. Voit viedä Identity Safen tiedot siirrettävään profiiliin.

Jos poistat Identity Safen käytöstä, et voi tarkastella mitään siihen kuuluvia vaihtoehtoja. Et voi myöskään käyttää Identity Safe -toimintoa selatessasi Internetiä.

Turvallinen internetin käyttö

Ottaa Suojaus tietojen kalastelulta- ja Norton Safe Web -toiminnot käyttöön.

Suojaus tietojen kalastelulta -toiminto analysoi internet-sivustojen tietoturvatason ja näyttää tietoturvaa koskevat tiedot Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunassa.

Vaikka poistaisit Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnon käytöstä, Identiteetin suojaus suojaa tietokonetta yhä verkkouhilta Norton Safe Webin toiminnoilla.

Norton Safe Web takaa, että verkon selaaminen Internet Explorer-, Chrome- ja Firefox-selaimilla on turvallista.

Jos Norton Safe Web -toiminto poistetaan käytöstä, sivuston turvallisuusluokitukset eivät näy hakutulosten vieressä.

Jos sekä Suojaus tietojen kalastelulta -toiminto että Norton Safe Web -toiminto otetaan pois käytöstä, jokaisen vierailemasi verkkosivuston tila merkitään Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunassa muotoon Sivua ei analysoitu. Voit ottaa Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnon käyttöön Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunan Ota suojaus tietojen kalastelulta käyttöön -toiminnolla.

Tietoja Identiteetin suojauksen asetuksista

Tietoja Turvallisesta verkon käytöstä

Tietoja Identity Safesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v9670514_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 04/11/2011