Norton-tuki Windows XP:lle jatkuu Microsoftin tuen päättymisen jälkeen

Microsoft® on virallisesti ilmoittanut, että Windows XP:n tuki päättyy 8.4.2014. Norton-tuotteesi jatkavat Windows XP -käyttöjärjestelmän tukemista toistaiseksi.

Norton-tietoturvaohjelmistolle ei enää tarjota uusia tuotepäivityksiä, jotka tuettuja Windows-versioita (Windows 10, Windows 8 ja Windows 7) käyttäville asiakkaille tarjotaan. Norton-tietoturvaohjelmistosi saa kuitenkin edelleen uusimmat haittaohjelmamääritykset, haavoittuvuuspäivitykset ja yhteensopivuuskorjaukset LiveUpdate-toiminnon kautta. Identity Safe -selainlaajennusta ei enää tueta Windows XP -käyttöjärjestelmässä. Lisätietoja on artikkelissa Norton-ylläpitotila Windows XP- ja Windows Vista -käyttöjärjestelmissä.

Huomaa kuitenkin, että uusimpien tietoturvatuotteiden käyttämisen lisäksi toinen tärkeä keino suojata tietokone on asentaa siihen käyttöjärjestelmän uusin Service Pack ja uusimmat korjaustiedostot.

Microsoft ilmoitti, ettei se enää julkaise korjaustiedostoja Windows XP:lle. Tätä käyttöjärjestelmää käyttävät tietokoneet saattavat joutua kyberrikollisten kohteiksi, varsinkin jos löydetään uusia haavoittuvuuksia. Havaittujen uhkien luonteen mukaan Windows XP saattaa altistua viruksille ja uhkille, jotka eivät voi tunkeutua uudempiin Windows-versioihin. Jos yhä käytät Windows XP-käyttöjärjestelmää, on erittäin suositeltavaa päivittää tietokoneen käyttöjärjestelmä tuettuun käyttöjärjestelmäversioon mahdollisimman nopeasti.

1 Lähde: https://support.microsoft.com/fi-fi/help/14223/windows-xp-end-of-support

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v95977279
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 06/03/2020