Puuttuvan Norton-työkalurivin palauttaminen Internet Explorerissa

Norton-työkalurivi asennetaan Nortonin yhteydessä. Norton-työkaluriviä ei voi ladata erikseen selaimen lisäosaksi. Uusimmat Norton-versiot ovat yhteensopivia Internet Explorerin versioiden 8, 9, 10 ja 11 kanssa.

Saat uusimman Norton-version Norton Update Centeristä. Jos sait Nortonin internet-palveluntarjoajasi kautta, tarkista palveluntarjoajalta, että olet saanut uusimman version.

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse pääikkunasta Tietoturva ja napsauta LiveUpdate.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus "Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset".

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

Jos Norton-työkaluriviä ei löydy Internet Explorerista, vaikka kaikki Norton-päivitykset on asennettu, ota Norton-työkalurivilaajennus käyttöön.

Norton-työkalurivin ottaminen käyttöön Internet Explorerissa

1. Käynnistä Internet Explorer.

2. Valitse Työkalut ja sitten Lisäosien hallinta.

3. Valitse Ladatut lisäosat -luettelosta Norton-työkalurivi.

4. Jos tilana on Ei käytössä, valitse Ota käyttöön.

5. Valitse Sulje.

6. Käynnistä Internet Explorer uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v94683397_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/09/2018