Tietoja Norton Community Watch -palvelusta

Norton Community Watch -palvelu auttaa tunnistamaan uudet tietoturvariskit lähettämällä valittuja tietoturva- ja sovellustietoja Symantecille analysoitavaksi. Symantec analysoi tiedot voidakseen määrittää uudet uhat ja niiden lähteet. Kaikkien Nortonin tietoturvatuotteiden käyttäjien yhteinen panostus auttaa löytämään nopeasti ratkaisut näihin uhkiin ja riskeihin. Norton Community Watch parantaa käyttäjien turvallisuutta ja tuotteiden toimivuutta. Lisäksi se auttaa Symantecia analysoimaan, miten tietokoneen Norton-tehtävät ja -asetukset suoritetaan, miten ne on ajoitettu ja kuinka tehokkaita ne ovat.

Norton Community Watch kerää ja lähettää seuraavantyyppisiä tietoja:

• Tunnistettuja haittaohjelmia, esimerkiksi siirrettäviä suoritettavia tiedostoja ja käynnissä olevia prosesseja.

• Kaikkien sellaisten sivustojen URL-osoitteet, jotka tuote tunnistaa vilpillisiksi.

• Kaikkien juuri ennen riskin havaitsemista avattujen Web-sivujen URL-osoitteet.

• Kaikki sovellukset ja prosessit, jotka ovat käynnissä tietokoneella säännöllisesti ja tietoturvariskin havaitsemisen aikana.

• Vastaukset, joita tietokoneesi lähettää kaikille mahdollisille tietoturvariskeille.

• Tietokoneesi yleiset järjestelmä- ja suorituskykytiedot.

• Yleisiä tietoja tietokoneesta, esimerkiksi joutoajan, valmiusajan ja näytönsäästäjän asetukset.

Kun Symantec on analysoinut mahdolliset tietoturvariskit lähetettyjen tietojen pohjalta, tiedot lähetetään takaisin Norton 360 Online -ohjelmaan. Nortonin toiminnot, kuten Norton Insight ja Insight Network, käyttävät näitä tietoja riskialttiiden tiedostojen ja prosessien tunnistamiseen.

Sinun tulisi osallistua Norton Community Watch -lähetyksiin. Ne tarjoavat arvokkaan panoksen koko Norton-tietoturvatuotteita käyttävän yhteisölle. Tietojen keräyksen ja lähetyksen aikana ei paljasteta tietoja, joista käy ilmi käyttäjän henkilöllisyys. Symantec varmistaa, että kerätyt tiedot on suojattu riittävästi. Tarkka virhetietojen keräys -toiminto Norton Community Watch -palvelun alta Hallinta-asetukset -ikkunassa antaa sallia tai kieltää tiedon lähetykset. Tarkat tiedot voivat vaihdella Nortoniin liittyvien virheiden ja komponenttien perusteella. Voit määrittää asetuksen, jolla hallitaan tietolähetyksiä.

Norton Community Watch -palvelu kerää ja lähettää yksityiskohtaiset tiedot ainoastaan Nortoniin liittyvistä virheistä ja komponenteista. Se ei kerää eikä tallenna käyttäjän henkilökohtaisia tietoja.

Jos et halua liittyä Norton Community Watch -palveluun, kun asennat Norton-tuotteesi, voit ottaa palvelun käyttöön myöhemmin. Voit käyttää Norton Community Watch -asetusta Hallinta-asetukset -ikkunassa. Tietoturvahistoria -ikkunassa voit myös tarkastella tietoja, jotka Norton Community Watch kerää ja lähettää Symantecille.

Norton Community Watchin käyttöön otto ja käytöstä poisto

Kohteiden tarkasteleminen tietoturvahistoriassa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v9032780_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011