Norton Community Watchin käyttöön otto ja käytöstä poisto

Voit lähettää Norton Community Watch -toiminnon avulla tietoja epäilyttävästä tiedostosta Symantecille analysoitavaksi. Symantec analysoi tiedot voidakseen määrittää uudet uhat ja niiden lähteet. Nortonin toiminnot, kuten Norton Insight ja Insight Network, käyttävät Symantecin arvioimia tietoja tietoturvauhkien havaitsemiseen.

Norton Community Watch -palvelu kerää ja lähettää yksityiskohtaiset tiedot ainoastaan Nortoniin liittyvistä virheistä ja komponenteista. Se ei kerää eikä tallenna käyttäjän henkilökohtaisia tietoja.

Voit käyttää tietoturvahistoriaa Symantecille lähetettyjen tietojen tarkasteluun.

Norton Community Watch -palvelun poistaminen käytöstä tai käyttöönotto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Valitse Hallinta-asetukset -ikkunassa Norton Community Watch -riviltä yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Poista Norton Community Watch -palvelu käytöstä siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

• Ota Norton Community Watch -palvelu käyttöön siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Käytä.

Tietoja Norton Community Watch -palvelusta

Kohteiden tarkasteleminen tietoturvahistoriassa

Tietoja tietoturvahistoriasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8959380_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011