Norton Community Watch -palvelu

Norton Community Watch -luokka Tietoturvahistoria -ikkunassa sisältää tietoja Symantecille lähetetyistä tietoturva- ja sovellustiedoista. Symantec analysoi tiedot määrittääkseen uudet uhkat ja niiden lähteet. Tämä auttaa Symantecia tarjoamaan ratkaisuja, joka tunnistavat uusia uhkia ja riskejä tehokkaammin.

Tietojen keräyksen ja lähetyksen aikana ei paljasteta tietoja, joista käy ilmi käyttäjän henkilöllisyys. Symantec varmistaa, että kerätyt tiedot on suojattu riittävästi.

Tietoja tietoturvahistoriasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8958962_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 24/04/2011