Norton 360 tunnistaa tunnetun sovelluksen tietosuojariskiksi

Norton 360:n sovellusvalvontaominaisuus tarkistaa kaikki Android-laitteellesi asennetut sovellukset seuraavan toiminnan varalta: henkilötietojen käyttö, näytetyt mainokset, datan käyttö (taustalla), epätavallinen käyttäytyminen ja akun käyttö taustalla. Tarkistuksen tulosten perusteella toiminto merkitsee sovelluksen tietosuojariskiksi. Voit lukea yksityiskohtaisen raportin sovelluksesta ja päättää tietojen perusteella, luotatko sovellukseen vai poistatko sen.

Lisätietoja sovellusvalvonnan tarkistamasta toiminnasta on artikkelissa Norton 360:n merkitsemät tietosuojariskit.

Jos haluat luottaa sovellukseen, joka on tunnistettu tietosuojariskiksi, ja haluat jatkaa sovelluksen käyttämistä, lisää se Luotettu -luetteloon.

Sovelluksen lisääminen Luotettu-luetteloon

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus.

2. Siirry pyyhkäisemällä näkymästä toiseen, kunnes näkyviin tulee Sovelluksen tietoturva -näkymä, ja napauta Sovellusvalvonta.

3. Napauta Tietosuojariski -kohdassa sovellusta, jota haluat tarkastella, ja lue sovellusvalvonnan raportti mahdollisista riskeistä.

4. Jos haluat luottaa sovellukseen ja säilyttää sen, napauta Luota.

Luotettavat sovellukset lisätään sovellusvalvonnan Luotetut sovellukset -luetteloon.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v89529004
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 11/12/2020